2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526782 بازدید | 68299 پست
 اره

منم چند بار پيام داده بودم سرگروهم نديده بودن از بس كه اعلاناتشون شلوغ بوده اخرم در خواست دوستي دادم  سايتم كه قاطي ميكنه گاهي اعلانات خيلي دير مياد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جزوگروهم دیگ عزیزم؟خاطرجمع باشم😄

بله خیالت تخته تخت😀😀😀

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
موفق باشی..💪💪💪💪💪💪 پیش به سوی طلاییی شدن🏆🏆🏆🏆 منتظر خبرش هستماا😉

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏅🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃😘😘😘😘😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

سلام،سمیه جان میخوام از این قرص های جوشان ویتامین سی مصرف کنم موردی نداره ؟بعد باید کالری اش حساب کنم ??

@سمیه1396  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
@آسنات99   سلام عزیزم فردا رژیم خام گیاه خوریه چون من معدم ناراحته نمیتونم انجام بدم باید چی ...

سلام خوشگلم خگخ اجباری نیست هرکس توانشوداره بگیره یجورپاکسازیه🌼🌼🌼شمافردارو مثله روزای عادی باش💙💙💙💙

همه جامو میخوام لاغر کنم. دیگه حساب کنید باید نزدیک ۲۰ کیلو لاغر شم ران ها و سینه هام بیشتر اذیتم می ...

گلم چون تازه رژیم ‌‌ورزش را میخواهی شروع کنی.. نباید از ورزش زیاد و‌سنگین شروع‌کنی!!

از کم شروع‌کن و یواش یواش زیادش کن...

میتونی اول ورزشت ۱۵ مین پیاده روی کنی یا رقصی....(برای گرم شدن بدن و لاغر شدن پایین تنه خوبه) ....بدنت که گرم شد.. اینا را برو..

برای شروع:

دارزنشست ... واسه شکم ..۲ ست ۵ یا ۷ تایی

چالش چوب ...واسه پهلو و کمر  و خط سوتین و بازو 

چرخش روسی... واسه شکم‌و  خط سوتین

شنای دیوار....واسه  سینه و بازو

زیر شکمی... واسه زیر شکم .. ۲ ست ۵ یا ۷تایی

همینا فعلا کافیه...(البته بستگی داره به قدرت بدنیت میتونی از تعداد کمی بیشتر هم شروع کن.. ) به مروز زمان زیادش  میکنی.. بعد از یه مدت،، میتونی بری سراغ اپ های ورزشی...

اینم لینک ورزشا

👇👇👇👇👇👇👇

شنای دیوار

چرخش روسی

چالش چوب

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@آسنات99  

عزیزم من به دخترم شیر میدم میخواستم ببینم چه توصیه ای دارین که در طول رژیم سلام کم نشه و مقوی باشه

یه مورد دیگه اینکه میشه من به جای هر هفته هر دوهفته یکبار وزنم اعلام کنم آخه دسترسی ندارم بزنم کوچیکه نمیتونم زیاد دارم بیرون

💙 گروه آبی 💙 قد ۱۶۰ 
گزارش_سرگروه#   🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃 صبحانه : ۳ کف دست نون سنگک+حلواارده+یذره ...

افرین سپیده جون👏👏👏👏👏👏👏 انرژی میباره  از گزارشت💪💪💪💪💪

همینا.میخایما#  

منم الان میفرستم🖐 راستی کالری مصرفیتو ندیدم😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
به به افرین عزیزم که گزارش میدی  عالی بقیه کالریتم‌حتما پر کن💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🧡🧡🧡🧡

همین بود دیگه..... با توجه به فرمولی که دادین

چالش زمستانی بامدادخمار شروع از 2/10/99 وزن شروع 61  وزن هدف اول 58  هدف دوم 55  هدف سوم 52  هدف آخر 50  من می‌توانم می‌شود عید 1400 یه مامان خوشتیپم  
@دیانا24   ‍ ‍ سلام عزیزم میخوام حرکات شکم و پهلو رو انجام بدم  حرکات مسگری و چرخشی ر ...

قدرتي هستن گلم 

اول از كم شروع كن هفته به هفته تعدادش رو ببر بالا 

مثلا امروز ٣٠ تا برو هفته بعد ٤٠ تا بعد دودقيقه اي برو پنج دقيقه و كم كم زيادش كن

مداوم برو حتما اثرش رو ميبيني گلم