2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 515262 بازدید | 68299 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه شیر میدم برای همون فست ندارم  امروز برای شام مامانم اینا خونمون بودن کلا صبحانه ونهارم ۵۶۰ ...

ایراد نداره عزیزم

کم کم تو دستت میاد چطوری کالریتو مدیریت کنی

ناراحت نباش

پس فست نداری گلم😘😘

گزارش# رو بخون

به حکمتش دل بسپار 🌿
بیا عششقم من همیشه هستم بزار فردا اسمتو میدم لیست یکی از دخترا انصراف داده

وااااي چه خوب 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

دمت گرم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
2803
ن گلم تو توضیحات هم نوشته الهه جان ک شما فست و خگخ ندارین کالری زیاد رو از فردات کم کن و ورزش بیشتر ...

چشم فاطمه جون حتما رعایت میکنم

من یکم پریودیم نامنظمه فردا باید پری بشم ولی هنوز خبری نیست تو وزن کشی تاثیر داره؟

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
2804
اخر شبا گرسنم میشه شدید چیکار کنم ؟😥

مگه شیر ودارچین نمیخوری؟

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
2805
نه مگه شما میخورید؟؟

آره هرشب قبل از خواب یه لیوان شیر کم چرب +دارچین باید بخوری 

آره عزیزم کاذب میشه...علامت بادکناک میزارم

بادکناک😂😂😂😂

بادکنک شدیم رفت🤣🤣🤣🤣

2801