من یه دانشجوی سادم ماهی ۲۵۰ تومن پول تو جیبی میگیرم کلا باید خرج همه چیم باشه خیلی سخته الان کلی لباس و اینا میخوام نمیتونم بخرم چون تولده دوستم بود مجبور شدم براش کادو بخرم😔
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
وایی اره خیلی بده منم یه گوشی میخوام تاحالا با ۱۹سال سن گوشی نداشتم ۱۰تومن بابام میگه هر چه قدر باشه میگیرم خودم دلم نمیاد به خدا اه ما جوونا یه روزی میگیره هر کی باعث دل شکستنمون شده رو #این_روزگار_شما_نیز_بگذرد
من میرفتم دانشگاه دریغ از یه هزاری دریغ از یه هزاری که خانوادم بهم بدن خودم مجبور بودم برم کار پاره وقت بکنم با حقوق ناچیز تازه باید باهاش پول لباسم برای خودم میدادم شلوارم پاره شده بود با همون میرفنم دانشگاه آب میشدم از خجالت اونوقت مامانم کارمند بود و چند تا خونه داشت بابامم کارمند بود ولی بیماری بدی داشت ای خدا الان بهش فکر میکنم بغض میکنم
ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری! وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید