2777
2789
عنوان

کی‌ برم سونوی قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 59 پست
اره عزیزم بار اول بود ما هزینه های جانبی هم داشتیم البته ببین خود من یه سری مشکلاتی داشتم که باعث ...

خیلی پروسه اش سخته؟؟من اخه خیلی کم طاقتم 

بعد دکتر گفت یه جلسه قبل انتقال باید مشاوره بدی شما هم رفتین؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
تخمک اهدایی رو نمیدونم عزیزم شرایطش چی هست ولی بذار دکترش نظرش رو بهت بگه، اگه با تخمک خودت شد که چ ...

منم ابن سینا میرم من خودم تخمک اهدایی رو پیشنهاد دادم چون ذخیره ام پایینه میخوام درصد بارداری بالاتر بره البته هرچی خدا بخواد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخمک اهدایی رو نمیدونم عزیزم شرایطش چی هست ولی بذار دکترش نظرش رو بهت بگه، اگه با تخمک خودت شد که چ ...

ایشالله شما هم نی نی سالم وصالح بغل بگیری و بهترین اتفاقا برات بیفته 

خیلی پروسه اش سخته؟؟من اخه خیلی کم طاقتم  بعد دکتر گفت یه جلسه قبل انتقال باید مشاوره بدی شما ...

ببین دروغه بگم سخت نیست ولی می ارزه

فقط استرس نداشته باش، صبور باش، به خدا بسپرش

منم تخمک هام موقع پانکچر کلا ۱۴ تا بود، همه ۲۰ تا اینا داشتن، نا امید اصلا نباش

مشاوره ی چی عزیزم؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
منم ابن سینا میرم من خودم تخمک اهدایی رو پیشنهاد دادم چون ذخیره ام پایینه میخوام درصد بارداری بالاتر ...

چند سالته عزیزم؟

به نظرم ببین نظر دکترت جی هست؟

دکترت کیه گلم؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
ایشالله شما هم نی نی سالم وصالح بغل بگیری و بهترین اتفاقا برات بیفته 

عزیزدلم ممنونم 😍😍😍😍

همچنین برای تو گلم

من هفته ۷رفتم  تو هم هفته هفت برو

حتما

مرسی گلم 😘😘😘

من ۲۷ سالمه دکتر اقدسی  دکتر شما کیه؟

گلم من ۳۸ ام

دی میشم ۳۹ 😁

تو هنوز کلی وقت داری

ذخیره تخمدانت چنده عزیزم؟

زیر ۲ هست؟

گلم من ۳۸ ام دی میشم ۳۹ 😁 تو هنوز کلی وقت داری ذخیره تخمدانت چنده عزیزم؟ زیر ۲ هست؟

ذخیره من ۱ هس. بنظرتون چن تا تخمک میتونم داشته باشم. ماه قبل ۱۰ تا لتروزول خوردم و ۵ تا سینال اف داشتم روز دهم دو نا تخمک ۱۵ و ۱۶ میلی داشتم. دکترم گفت تخمدونات خیلی ضعیفن

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت