2777
2789
عنوان

کی‌ برم سونوی قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 59 پست
ذخیره من ۱ هس. بنظرتون چن تا تخمک میتونم داشته باشم. ماه قبل ۱۰ تا لتروزول خوردم و ۵ تا سینال اف داش ...

اره یکمی پایین هست

دکترت حاضر به پانکچر نیست؟

پیشنهادش چی هست؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
آخی عزیزم مهم اینه که الان بارداری من زیر ۱ هستم

اها

اره خب متاسفانه پایین هست

اینجوری دیگه هزینه پانکچر و ... لازم نیست بکنی

تحمک اهدایی هارو بگو واست با هچینگ بارور کنن،‌ کیفیت جنین هات بره بالا، بعدم بگو با pgd هم واست از نظر ژنتیکی بررسی کننن و اگه تعیین جنسیت هم میخوای، تعیین جنسیت کنن

بعد اماده میشی واسه انتقال

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها اره خب متاسفانه پایین هست اینجوری دیگه هزینه پانکچر و ... لازم نیست بکنی تحمک اهدایی هارو بگو ...

نه تعیین جنسیت نمیخوام ولی سپردم بقیه شو به دکتر 

اسم دکتر شما چیه؟بهترین دکتر مرکز کیه؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
نه تعیین جنسیت نمیخوام ولی سپردم بقیه شو به دکتر  اسم دکتر شما چیه؟بهترین دکتر مرکز کیه؟

من طرازی بودم

نمیدونم بهترینش کی هست

بیشتر از همه، مهمه جنینت چطور باشه

جنین با کیفیت، مراقبت های بعد انتقال، استرس نداشتن باعث میشه بارداری زودتر شکل بگیره

معمولا جنین هایی که مشکلات ژنتیکی دارن سریع سقط میشن و یا بارداری صورت نمیگیره

تو ivf هم احتمال اینکه مشکل ژنتیکی پیدا کنه زیاده

خود ivf بدون هیچ کاری ۲۰ درصد شانس موفقیت داره

میگن بعد pgd به حدود ۴۰ درصد میرسه

شما ذخیرتون چند بود؟ پریود من همیشه مرتبه 

من ۳ و خورده ای بودم

دکتر من پیشنهاد آی وی اف داده. حالا نمیدونم چن تا تخمک میدم و چن تا جنین میشه. فکرمو مشغول کرده بد ج ...

خوبه یه بار تستش کنی، ۶ ۷ تا تخمکم بتونن بگیرن، شانس خوبیه

چقدر توی هزینه تاثیر داره؟

نمیدونم دقیق

یعنی ما با جزییات رو هزینه ها دقیق نشدیم، pgd چیزی بین ۳ تا ۴ تومنه

بازم دقیق نمیدونم گلم، باید بپرسی

واوووو چه عالی. شما مشکل تنبلی تخمدان و ... نداشتین؟؟

نه نداشتم