2777
2789
عنوان

کی‌ برم سونوی قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 59 پست
یه تاپیک دیگه بزن دوستان راهنماییت میکنن من سونو نزدیک خونه رفتم  سونو قلب اونقدرا دقت نمیخاد ...

ممنونم عزیزم 😍

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
نه دیر نیست من هفته ی ۸ام رفتم

پس دیر نیست

ممنونم گلم 😍

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم شما چرا ای وی اف کردی؟؟ مشکلت چیبود؟

مشکل اصلی که سنمون بود، نمیخواستیم وقت تلف کنیم، من مشکلاتی غیر از بارداری داشتم که به خاطر اونها باید زمان بارداریم دقیق مشخص میشدش

قبلا هم یه بار باردار شده بودم ولی خود به خود سقط شده بودش

ن کرج میشم. انشالله به سلامتی بغلش بگیری

ممنونم عزیزدلم

مشکل اصلی که سنمون بود، نمیخواستیم وقت تلف کنیم، من مشکلاتی غیر از بارداری داشتم که به خاطر اونها با ...

خوب به سلامتی 😍😍

چقدر هزینه ش شد برای  شما؟ بار اول انتقال گرفت؟

منم میخوام انتقال بدم میشه اگه راهنمایی داری بهم بگی؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
خوب به سلامتی 😍😍 چقدر هزینه ش شد برای  شما؟ بار اول انتقال گرفت؟ منم میخوام انتقال بدم میشه ...

اره عزیزم

بار اول بود

ما هزینه های جانبی هم داشتیم البته

ببین خود من یه سری مشکلاتی داشتم که باعث شد پت سیتی انجام بدم، انکولوژیست منو ببینه و ... که اینها هزینه هارو بیشتر کرد

بعد بستگی داره چه ازمایش ها و دکترهایی لازم باشه چکت کنن

مثلا تو خود ivf هم اگه هچینگ بخوای خب گرون تر میشه ولی خوبیش اینکه با کمک لیزر میان و تخمک رو اماده میکنن واسه ترکیب با اسپرم که لقاح انجام بشه

من به نسبت بقیه تخمک های کمتری داشتم موقع پانکچر ولی جنین های من به نسبت بقیه هم بیشتر شد و هم بهتر بودش

بعد اگه بخوای ازمایش ژنتیک رو جنین هات انجام میدن، چیزی با اسم pgdهستش، که بهت میگه کدوم جنین ها بهترن ازنظر ژنتیکی، کدوم ها مشکل دارن و بارداریت رو ناموق میکنن موقع انتقال

این باعث میشه جنین های باکیفیت رو فقط انتقال بدن

بعد مثلا تو ivf تعیین جنسیت بخوای یکم هزینه بیشتر میشه که باز ما خواسته بودیم

الان هزینه ی دارو ها که خیلی بستگی داره به نوع شرکت و برندش

سر همین هزینه های ما یکم بالا بود

فکر میکنم برای شما چیزی حدود ۱۵ تا ۲۰ تومن اینا بشه

من البته ازمایشامو کامل کردم میخوام تخمک اهدایی بگیرم نمیدونم دیگه مراحلش چجوریه  ؟؟؟؟

تخمک اهدایی رو نمیدونم عزیزم شرایطش چی هست

ولی بذار دکترش نظرش رو بهت بگه، اگه با تخمک خودت شد که چه عالی

من مرکز ابن سینا میرفتم، خیلی عالی بود، به نسبت رویان سریع تره،‌ محیط ارومتره، دکتراش خوبن، دلسوزن