شرمنده خانوما یه سوال من از پارسال پری هام نامنظم شده یعنی هر سه ماه یه بار الانم چهار ماهه نشدم هفت ...
عزیزم شاید تنبلی داری برو دکتر قرص میده یه عادت شی بعدم قرص مبدا برا منظمی من الان دارم دوفاستون میخورم برا منظمی
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واس منم دعا کنین ی نی نی سالم خدابهم بده ان شائ الله
آمین
هر جا تاپیک دوست پسر ببینم گزارش میزنم ، بذار بگن افکارم پوسیده ست ، اما من دختری ام که تمام زیباییم و محبتم و احساسم رو فقط و فقط خرج همسرم میکنم نه یه پسر غریبه که معلوم نیس تهش بیاد منو بگیره یا جداشیم و همش بترسم مبادا ازدواجم رو به هم بزنه (کم نبودن این تاپیک ها و اینجور موارد) ، گاهی افکار پوسیده بهتر از روغنفکریه !یادتون نره ما تو ایران زندگی میکنیممممم
والا دقيق نميدونم ولى چون ترسيدى هورمونات بهم ريخته شايد يكى دو ماه بى نظم شى دوباره برگردى به سيكل ...
خیلی عجولی عزیزم من توی چندتا تاپیک دیگه هم گفت ۴ روز بعداز عقب افتادن بی بی م منفی شد...باخودم گفتم اگه قراره مثبت بود باید نشون میداد اما ۱۰ روز بعدش زدم مثبت شددوبارداربودم😍چیزی نخور گلم حتی ۱ درصد احتمال بده باردارباشی...ایشالا که بارداری عزیزم
عزیزم شاید تنبلی داری برو دکتر قرص میده یه عادت شی بعدم قرص مبدا برا منظمی من الان دارم دوفاستون میخ ...
تا پارسال هیچ مشکلی نشدم هر ماه سر موعد یه روزم این ور اون ور نمیشد پارسال که سه ماه نشدم دکتر گفت اضافه وزن پیدا کردی واسه اونه آزمایش نوشت که نرفتم اومدم خونه شروع کردم ورزش بعد ده روز شدم ماه بعدشم سر موقع بود ولی الان دوباره چهار ماهه فک نکنم تنبلی داشته باشم
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤