مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
خیلی عجولی عزیزم من توی چندتا تاپیک دیگه هم گفت ۴ روز بعداز عقب افتادن بی بی م منفی شد...باخودم گفتم ...
اره واقعا اين ماه عجولم ديروز بايد ميشدم امروز بى بى منفى شد با گفته هاى تو معلومه بازم وقت دارم ولى چون ميخوام ورزش كنم چند روزه نكردم براهمين ميخوام هرچه زودتر مشخص شه تكليفم
علايم پريودى هم دارم ميگيره ول ميكنه پاهامم يخ كرده
صبر کن شما الان از هردو تاریخت گذشته. بذار مثلا 28 بزن که یه هفته از تاریخ 21 رفته باشه مطمئن ترم هست ان شاء الله که بارداری
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
اره واقعا اين ماه عجولم ديروز بايد ميشدم امروز بى بى منفى شد با گفته هاى تو معلومه بازم وقت دارم ولى ...
ورزش که مشکلی نداره انجام بده