خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
هر جا تاپیک دوست پسر ببینم گزارش میزنم ، بذار بگن افکارم پوسیده ست ، اما من دختری ام که تمام زیباییم و محبتم و احساسم رو فقط و فقط خرج همسرم میکنم نه یه پسر غریبه که معلوم نیس تهش بیاد منو بگیره یا جداشیم و همش بترسم مبادا ازدواجم رو به هم بزنه (کم نبودن این تاپیک ها و اینجور موارد) ، گاهی افکار پوسیده بهتر از روغنفکریه !یادتون نره ما تو ایران زندگی میکنیممممم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر جا تاپیک دوست پسر ببینم گزارش میزنم ، بذار بگن افکارم پوسیده ست ، اما من دختری ام که تمام زیباییم و محبتم و احساسم رو فقط و فقط خرج همسرم میکنم نه یه پسر غریبه که معلوم نیس تهش بیاد منو بگیره یا جداشیم و همش بترسم مبادا ازدواجم رو به هم بزنه (کم نبودن این تاپیک ها و اینجور موارد) ، گاهی افکار پوسیده بهتر از روغنفکریه !یادتون نره ما تو ایران زندگی میکنیممممم
بزن دیگهههه من هنوز 7 روز مونده به موعدم همش دلم میخواد زودتر تموم شه بفهمم 😂😂😂
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
ان شالله نتیجه ی بی بی چکت یه پسر خوشگل شیطون باشه
من عقدم 🙈
ان شاءالله سال بعد