2777
2789
ببخشید اینجا میپرسم،من ماه پیش فولیکول نداشتم ولی یه ماهه متفورمین میخورم ،تخمک سازی میکنه این قرص؟& ...

تخمك سازى رو كه نميدونم ولى به تخمدانات كمك ميكنه 

وقتی استرسی میشی و خیلی بهش فکر میکنی حتی اگه سلول جنین آماده باشه واسه لانه گزینی بدنت پسش میزنه! ...

میگما من الان اقدام کردم خب. 7 روز دیگه موعده. میتونم از کرم واژینال استفاده کنم؟ بعدا ظهر هم میشه استفاده کرد از کرم؟ 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عقدم 🙈 ان شاءالله سال بعد 

😅😅😅

خواستم دعای خیر کرده باشم ، اره سال بعد ان شالله 

مواظب باش تو عقد ، درست جلوگیری کنید 

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
منم هیچی. فقط سینه دردم ک اونم همیشه هستم نزدیک پری

من سینه هام گاهی درد می‌گرفت این ماه همینم ندارم امیدوار شم 😂😂😂😂 ان شاء الله که جفتمون بارداریم ❤️😘

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
درداى پريودى دارى؟

اره ولی نمیشم 

حتی جوش هم زدم مثل هر ماه

هر جا تاپیک دوست پسر ببینم گزارش میزنم ، بذار بگن افکارم پوسیده ست ، اما من دختری ام که تمام زیباییم و محبتم و احساسم رو فقط و فقط خرج همسرم میکنم نه یه پسر غریبه که معلوم نیس تهش بیاد منو بگیره یا جداشیم و همش بترسم مبادا ازدواجم رو به هم بزنه (کم نبودن این تاپیک ها و اینجور موارد)  ، گاهی افکار پوسیده بهتر از روغنفکریه !یادتون نره ما تو ایران زندگی میکنیممممم
اره گلم ميتونى

مرسیییی

شرمنده خانوما یه سوال من از پارسال پری هام نامنظم شده یعنی هر سه ماه یه بار الانم چهار ماهه نشدم هفته پیش اورژانسی گرفتم دوتاشم باهم انداختم پریروز دل درد و کمر درد شدیددد داشتم که دیگه گفتم تموم شد و الان میاد ولی بازم نشدم الانم دیگه دل درد ندارم 

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
😅😅😅 خواستم دعای خیر کرده باشم ، اره سال بعد ان شالله  مواظب باش تو عقد ، درست جلوگیری کنید ...

ممنونم از دعای خیرت 

ان شاءالله خیر ببینی

هر جا تاپیک دوست پسر ببینم گزارش میزنم ، بذار بگن افکارم پوسیده ست ، اما من دختری ام که تمام زیباییم و محبتم و احساسم رو فقط و فقط خرج همسرم میکنم نه یه پسر غریبه که معلوم نیس تهش بیاد منو بگیره یا جداشیم و همش بترسم مبادا ازدواجم رو به هم بزنه (کم نبودن این تاپیک ها و اینجور موارد)  ، گاهی افکار پوسیده بهتر از روغنفکریه !یادتون نره ما تو ایران زندگی میکنیممممم