2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا دختر و پسر خیلی باھم تفاھم داشتن  ولی دلیل دخترہ این بودہ کہ دوست ندارم از پسرہ بزرگتر ...

ظاهر برادرشوهرتو پسندیده؟ شاید بهانشه

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
حق انتخاب دارن خب. چون بزرگتر بوده ک نباید با سر قبول میکرده. معیاراش متفاوته همین

جانم توی شھر ما اگہ دختر بالای ۲۶- ۲۷ بشہ سن اش دیگہ خواستگار براش نمیاد 

خیلییی خیلی بہ ندرت 

مثلا یا پیرمرد میاد براشون  یا مردی کہ میخواد زن دوم سوم بگیرہ 

اینجوری 

خاطر ھمین میگم ناز میکنن برای چیہ 

مگه از اول سن رو نمیپرسن؟؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

ولی مادرشوهرت آدم بافرهنگیه الان برای پسرای ۳۰سالشون میرن خواستگاری دختر ۱۸ساله ولی معلومه برای مادر شوهر شما چیزای دیگه ای مهم بوده 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
جانم توی شھر ما اگہ دختر بالای ۲۶- ۲۷ بشہ سن اش دیگہ خواستگار براش نمیاد  خیلییی خیلی بہ ندرت& ...

شهرتون شاید بخوان عقب مونده طور رفتار کنن حالا حالاها. اون خانم ماشاالله اعتماد ب نفس دارن ک طبق میلش زندگی میکنن. البته عاقلی کرد گفت نه. چون شما هنوز جاریش نشدی اینطوری میگی! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
آرہ خیلی پسندش بودہ  مادرش گفت وقتی بھش گفتم سن اش ۳۰ ھستش  گفتہ نمیخوام  کاش ھمسن ...

خب خیلی اشتباه می‌کنه 

خود روانشناسا هم میگن برای سن بالای ۲۵و خصوصا نزدیک ۳۰اختلاف سنیای اینچنینی اصلا مهم نیست 

پیشنهاد مشاور پیش از ازدواج رو بدید 

جانم توی شھر ما اگہ دختر بالای ۲۶- ۲۷ بشہ سن اش دیگہ خواستگار براش نمیاد  خیلییی خیلی بہ ندرت& ...

🤔🤔🤔🤔🤔

هنگم

پیش ما سن ازدواج از بیست پنج معمولا شروع میشه تا۴۰