2777
2789
عنوان

خواستگاری

452 بازدید | 54 پست

دوشب پیش رفتیم خواستگاری برای برادر شوھرم 

برادر شوھرم ۳۰ سالشہ ، دختری کہ رفتیم خواستگاری اش ۳۳ سالش 

حالا امروز مادرش تماس گرفت گفت کہ جواب دخترم منفی ھستش 

دخترش فوق العادہ خوب و مھربون بودواقعا  بہ دلم نشست 

دیگہ خلاصہ کلی بامادرش حرف زدم کہ دخترشو راضی کنہ 

ولی قبول نکردن .

من نمیدونم چرا دخترا اینقدر ناز میکنن 

کسی میدونہ؟؟؟

شاید بدش میاد از شوهرش بزرگتر باشه

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یکی از اشناهامون خاستگارای حیلی خوب ولی کوچکتر از خودش گیرش میاد رد میکنه بدش میاد

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

چه خوب ،خواستگاری رفتنو دوست دارم⁦☺️⁩

دخترای خوب و خانواده دار بیشتر ناز میکنن ،دخترای خوب ولی اونایی که خانواده ( برای من مادرم) بی فکر هستن فوری به هرکی از راه رسید دختر میدن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

حق انتخاب دارن خب. چون بزرگتر بوده ک نباید با سر قبول میکرده. معیاراش متفاوته همین

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اتفاقا دختر و پسر خیلی باھم تفاھم داشتن  ولی دلیل دخترہ این بودہ کہ دوست ندارم از پسرہ بزرگتر ...

خب پس دلیلش رو میدونی ک دیگه دنبال چی هستی! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊