2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 54 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا  اینا آخرش یا پیردختر میشن یا زن یہ پیرمرد میشن

حالا پیردختر وپیر پسر خیلی لفظای جالبی نیستن 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
والا  اینا آخرش یا پیردختر میشن یا زن یہ پیرمرد میشن

۳۲ سالمه

بهترین و متشخص ترین پسر شهرمون نامزدمه

نزنید این حرفها تو رو خدا کمی به روز باشی

حدس میزنم این دختر خانم حتما شاغل بودن ک موافقش بورین

طبق صحبتهاتون دختر ۳۳ ساله پیر میدونین

حتما شاغل بوده ک از سنش چشم پوشی کردین

شهرتون شاید بخوان عقب مونده طور رفتار کنن حالا حالاها. اون خانم ماشاالله اعتماد ب نفس دارن ک طبق میل ...

عقب موندہ چیہ 

مادرش از خداش بود کلی عذر خواھی کرد 

گفت دخترم ھمین طورہ میگہ فقط پسرہ دقیق ھمسن خودم باشہ 

عقب موندہ چیہ  مادرش از خداش بود کلی عذر خواھی کرد  گفت دخترم ھمین طورہ میگہ فقط پسرہ دق ...

یعنی عقب تر از زمانه بودن. ب هرحال خانم منفی بود جوابش و تمام. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
شهرتون شاید بخوان عقب مونده طور رفتار کنن حالا حالاها. اون خانم ماشاالله اعتماد ب نفس دارن ک طبق میل ...

اتفاقا من اصرار کردم بہ مادرشوھرم دوبارہ بریم خواستگاری کلی تعریف دخترہ رو کردم 

اتفاقا من اصرار کردم بہ مادرشوھرم دوبارہ بریم خواستگاری کلی تعریف دخترہ رو کردم 

دختر خانم دوست نداشتن بزرگتر باشته، ظاهرا حق هم داشتن. 

موفق باشید 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
جانم توی شھر ما اگہ دختر بالای ۲۶- ۲۷ بشہ سن اش دیگہ خواستگار براش نمیاد  خیلییی خیلی بہ ندرت& ...

واه‌ شهر عجایبه.الان دیگه دخترا یکی یدونن مثل قدیم نیست هشتا تو یه خونه زندگی کنند همه یکی دوتا دختر دارند الان جونا رفاه دارند دلیلی ندارن که حتما تن به ازدواج بدن قدیما یسری احتیاجات بوده که الان برای یه عده اون احتیاجات نیست که بخاطرش ازدواج کنند

۳۲ سالمه بهترین و متشخص ترین پسر شهرمون نامزدمه نزنید این حرفها تو رو خدا کمی به روز باشی حدس میز ...

نہ دخترہ شاغل نیست 

یکی از دوستانم بھم معرفی کردم مادرشوھرم ھم گفت باشہ میریم ببینیم دخترہ و خانوادہ اش رو 

دیگہ ھمونجا خواستگاری کردیم

چرا دیگہ گفتیم بہ مادرش سن رو

قبل خواستگاری رفتن میدونستن سن داماد ۳۰هست و گفتن بیاین بعد حالا میگن نه؟؟از اول نمیدونستن این تفاوت سنی رو نمیخوان؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

[QUOTE=154899218]واه‌ شهر عجایبه.الان دیگه دخترا یکی یدونن مثل قدیم نیست هشتا تو یه خونه زندگی کنند همه یکی دوتا دختر ...[/QUOTE

چی بگم والا ، شھر شوھرم کلی دختر مجرد بالای ۳۰ سال نشستن 

ھیچکی ھم نمیرہ خواستگاریشون 😐

نہ دخترہ شاغل نیست  یکی از دوستانم بھم معرفی کردم مادرشوھرم ھم گفت باشہ میریم ببینیم دخترہ و خ ...

کاش اول بحث سن رو چک میکردین اینجوری سخته هی بگن نه 

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.