2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 54 پست
مامانش گفت بیاین  فکر میکرد دخترش قبول کنہ

😑😑اشتباه

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۲ سالمه بهترین و متشخص ترین پسر شهرمون نامزدمه نزنید این حرفها تو رو خدا کمی به روز باشی حدس میز ...

شما تازه نامزد کردین ؟ همسن خودتون هستن ؟ 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
مغازہ دارہ لوازم آرایشی ادکلن واینا

تازہ یہ جای دیگہ ھم رفتیم خواستگاری دخترہ ۳۰ سالش بود دخترہ خیلی لاغر بود و صورت اش شکستہ شدہ بود 

باز خواستگاری کردیم 

دخترہ گفتہ بود نہ 

پیش ما خیلی دخترا ناز میکنن حالا من ھی میگم شما بگین نہ

تازہ یہ جای دیگہ ھم رفتیم خواستگاری دخترہ ۳۰ سالش بود دخترہ خیلی لاغر بود و صورت اش شکستہ شدہ بود&nb ...

برادر شوهرت پسر خوبیه از پسر خوب منظورم به نظرت می‌تونه همسر خوبی باشه ؟

آخه خیلیا آدم خوبی هستن ولی همسر خوبی نمیشن

بعد شاید بخاطر شغل برادرشوهرت هم باشه :(