2777
2789
عنوان

مکاشفات

2635 بازدید | 26 پست

سلام

وقت بخیر دوستان . تا به حال برای خودتون یا اطرافیان یا نه از جایی شنیدین که کسی به خاطر خدا از گناهی توبه کنه و دیگه اون رو انجام نده . عدم پیروی از هوای نفس ، تهمت ، غیبت و یا ... و خدا در عوض بهش قابلیت هایی رو داده باشه ، که بر هر کسی نمیده ، ی جورایی حالت مکاشفه براش پیش بیاد یا این هم پیش نیاد براش ، بالاخره ی جورایی خدا بیش از پیش ، بهش نظر داره و لطفش رو شامل حالش قرار میده 

تعداد رای : 5
نظرسنجی
بلی
4
80%
خیر
1
20%
اللهم عجل لولیک الفرج 

استارتر جانم سلام ...اره خیلی پیش اومده ؛ مثلا غیبت کردن ...من یه زمانی عادتم بود اصلا جز محالات بود ! ولی یه بار تو یه جمع بودیم یکی از دوستام بهمون گفت زشته بس کنید ! باور کن حرفش مسه یه پتک بود توی سرم ! از اون روز کم کم شروع کردم .. یهویی نشد ولی الان بعد دوسال الحمدالله به صفر رسیده ! طوری که خودممم دیگه این کار رو دوست ندارم ؛ علاوه بر توبه ؛ توکل بر خدا هم حرف اول رو میزنه و اینکه نذاری شیطون نزدیکت بشه و با حرف های صدمن یه غاز تورو از رحمت خدا نا امید کنه و بگه تو گناهکاری و اله ؛ موفق باشی عزیز دل 😍

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)

اما در مورد مکاشفه ! با توبه و گناه نکردن آدم ماورایی نمیشه ولی قلبت خیلی آروم میشه یه آرامشی که هیچ جا نمیشه پیداش کرد! و میدونی آرامش منبع همه ی خوبی های دنیاس !  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من یبار شنیده بودم اگر چهل روز غیبت نکنین (حالا گناهای دیگم انجام ندین) چشم برزخی پیدا میکنین

هیچی دیگه بطور کلی من غییت رو ترک کرده بودم

ولی خب خیلی نمازا و ختمها داشتم یمدت چهره هرکیو حتی غریبه میدیدم حال معنوی بد و خوبش میفهمیدم

عذاب آور بود

برا من خیلی ضعیف بود ولی درکش سخت بود

خداروشکر اون حالتا رفت دیگه

غیبت هم که کم و بیش دارم ولی خیلی بده😔

میگن اشد من الزنا

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
استارتر جانم سلام ...اره خیلی پیش اومده ؛ مثلا غیبت کردن ...من یه زمانی عادتم بود اصلا جز محالات بود ...

چقدر خوب ، آفرین به تلاش و همتت . گوارای وجودت این خصلت زیبات . ممنونم ازت

اللهم عجل لولیک الفرج 

من از خدا یقین خواستم رسوندم به چیزی که خواستم ولی فهمیدم هر دعایی نباید کرد .شاید اجابت شد

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
اما در مورد مکاشفه ! با توبه و گناه نکردن آدم ماورایی نمیشه ولی قلبت خیلی آروم میشه یه آرامشی که هیچ ...

ببین توقع ماورایی که بله ، نمیشه و کسی هم نمیخواد ولی به نظرم خدا بیشتر هواش رو داره ، نه نمیگه به حاجت ها و خواسته هاش . هر چی نباشه بنده خدا ، برای خدا ، این گناه زشت رو کنار گذاشته ، اون موقع ، خدا نمیاد برای بندش ، کاری بکنه و هدیه بده که مشوق راهش بشه ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 
من یبار شنیده بودم اگر چهل روز غیبت نکنین (حالا گناهای دیگم انجام ندین) چشم برزخی پیدا میکنین هیچی ...

خدا ثابت قدم نگهت داره دوست عزیز ، در صراط مستقیم . دعامون کن 

اللهم عجل لولیک الفرج 
من از خدا یقین خواستم رسوندم به چیزی که خواستم ولی فهمیدم هر دعایی نباید کرد .شاید اجابت شد

ان شاءالله که خواسته هامون برابر با حکمت و مصلحت خدا باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 
ببین توقع ماورایی که بله ، نمیشه و کسی هم نمیخواد ولی به نظرم خدا بیشتر هواش رو داره ، نه نمیگه به ح ...

اره دقیقا الان متوجه منظورت شدم یکی از دوستام اونم تا ۴۰ روز خیلی پاک زندگی کرد هر گناهی رو گذوشت کنار ! و اصلا اهل ارتباط با نامحرم و اینا نبود شرایط مالیشونم خوب نبود ! میگفت وسطاش یه جوری شده بودم اگر کسی زنگ خونمون رو میزد خود به خود متوجه میشدم کی پشت دره ! میگفت یه حالت هایی به ادم دست میده که واقعا خارج از ظرفیت و توانمونه ... همین چندتا پشت قبل هم یکی از ددستان گفت حالت معنوی رو تشخیص میدادن ! و اما اون دوستم که گفتم ازدواج کرد و بهترین جا ..هم از لحاظ مالی متوسط روبه بالا هم از لحاظ دین و فرهنگ و مذهب عالی ! به خواسته اش رسید 

برای من مکاشفه هام در این حد بوده مثلا خیلی دلم سیب میخواسته بابام یهو کلی سیب اورده ! واسه من بیشتر حاجت شکمی براورده میشه !!!😄😄😄 البته از قدیم گفتن خدا حاجت آدم شکمو رو زود میده !😎😃

اره دقیقا الان متوجه منظورت شدم یکی از دوستام اونم تا ۴۰ روز خیلی پاک زندگی کرد هر گناهی رو گذوشت کن ...

و این حس و قدرت و توان ، چه آرامش بخش هست . چه آرامش بخش هست که هر خواسته ای از خدا بخوای ، میتونی سرتو بگیری بالا و از خدا بخوای و این موقع هست که خدا بهت نه نمیگه ، چرا که توجهش بهت بیشتر شده ، چرا که بیش از پیش دوست داره ، چرا که نمیخواد این حالی که داری رو ، کمرنگ کنی ، پس با توجهش و آرامشی که بهت میده ، توانی میشه برای قدرت ارادت در این راه مستقیم و خدایی

اللهم عجل لولیک الفرج 

یه چیزی بگم ممکنه کمکت کنه ؛ مثلا هرکار خوبی که میخوایی بکنی مثلا کمک مادرت میکنی تو کار خونه ؛ صدقه میندازی؛ جلوی خودتو میگیری که غیبت نکنی؛ از عابروی یه مومن دفاع میکنی و ... بگو خدایا من این ثواب رو تقدیم میکنم به حضرت صاحب الزمان ... هروقت برای یه آرزویی دلت گرفت ...ماشین خواستی خونه خواستی و هرررررر آرزو و دعا و خواسته ای ! اصلا برای خودت دعا نکن بگو صاحب الزمان من دلم شکسته کلی آرزو دارم ولی همه آرزوهام فدای ارامش قلب و ظهور شما ...هروقت دلت چیزی رو خواست فقط برای امام زمان دعا کن ! بگو صاحب الزمان من برای تو دعا میکنم تو برای من نالایق دعا کن ! مطمئن باش دعای صاحب الزمان رد خور نداره 😍

یه چیزی بگم ممکنه کمکت کنه ؛ مثلا هرکار خوبی که میخوایی بکنی مثلا کمک مادرت میکنی تو کار خونه ؛ صدقه ...

چقدر آرامش بخش بود پیامت و چقدر نافذ ، به دلم نشست . ممنون از پیشنهادت . دعام کن ، تا ثابت قدم باشم . ان شاءالله که بهترینها نصیبت بشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 
2790
2778
2791
2779
2792