2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 35 پست
سر سنگین باش...اگه حرفی زد جواب حرفشو بده..اونم خیلی آروم...هر بحثی رو آغاز کرد شما اصلا جوابشو نده. ...

راه میره و به من و خواهرم توهین میکنه. انگار نه انگار که خودش کتک رو شروع کرده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم خواهرت هم نمیخواد ک تو زندگیت مشکلی پیش بیاد. ب خواهرت بگو ک اخلاق شوهرم این مدلیه نمیذاره. مطمئنا خواهرتم درک میکنه. شوهرتو سر اینکه برم یا نرم پیش خوانواده و فامیل حساس نکن‌. خلاصش اینه ک تو با شوهرت زندگی میکنی نه با فامیل پس با شوهرت خوب باش. سر خواهر و خونواده بحث نکنین

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..

اصلا جوابشو نده محل نذاره. هرچی میخواد بذار بگه.چیزی از شما و خواهرت کم نمیشه.بیخیال حرفاش شو

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..
نمیدونم چی کار کنم

عزیزم اولین بار که دست روت بلند کرد باید داعش میکردی،الان روش باز شده متاسفانه دیگه دستش هرز میره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

احساساتی شده بود. گفتم که منم زدمش. و شوکه شده بود. کلا هم وقتی دعوا میکنیم خیلی به خودش فشار میاره ...

باید بره مشاور و کنترل خشم و احساسات رو یاد بگیره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بله. 

من تا پای طلاق رفتم ،به حرفش گوش دادم ،با زبون گرفتمش ،هر کار فکر کنی کردم ،اما فایده نداشت متاسفانه اخلاقشون ،هنوزم که هنوزه سر جایی رفتن من غرولند میکنه

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

عزیزم خواهرت هم نمیخواد ک تو زندگیت مشکلی پیش بیاد. ب خواهرت بگو ک اخلاق شوهرم این مدلیه نمیذاره. مط ...

طفلی خواهرم خیلی معصومه، ذوق دیدن من رو داره. یکمم بی نظمه و بی خیاله. خوب واقعیتش شوهرم خیلی قاطی میکنه غیرعادی میشه

بذار توهین کنه...چیزی ازت کم نمیشه...چن بار ک کارش نداشته باشی خودش خجالت زده میشه...دیدم که میگم...

جسارتاً...با عرض معذرت...بلا نسبت همسر شما...بلا تشبیه...این درسته ک اگه حیوون درنده ای ما رو گاز گرفت ماهم گازش بگیریم؟؟تنها کار اینه ک آروم از کنارش رد بشیم تا بهمون آسیب نزنه و بشینه سر جاش...

بازم میگم واقعا ببخشید بخاطر توجیهم

تاپیک نزدن عیب نیست، واسه چیزای بیخود تاپیک زدن عیبه...