2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزینش چی دیگه؟  اول مصاحبه بعد تحقیق  گزینش واسه چی؟

اره اول مصاحبه بعد تحقیقات محلی بعدم‌گزینش 

میگن تو گزینش تحقیقات محلی خیلی مهمه ک خوب باشه و یکم احکام اینا میپرسن و بسیج اینا باشی خیلی تاثیر داره 

اگه بسیج نیس نیستی از الان برو ثبت نام کن کارت بگیر

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
نه عزیز من گیلان بودم شما واسه مصاحبه رفتید شهرتون یا مرکز استان؟ 

مرکز استان 

چن روز پیش از گیلان یه اقا پسری هم تاپیک زده بود ک جوابش ازمونش نیومده 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
اره اول مصاحبه بعد تحقیقات محلی بعدم‌گزینش  میگن تو گزینش تحقیقات محلی خیلی مهمه ک خوب باشه و ...

متوجه شدم 🙈

آره بسیج هستم کارت فعالم دارم

البته زیاد فعال نبودما تاالان ولی اسمم هست اونجا 

جواب شماهم اومد اطلاع بده عزیزم

متوجه شدم 🙈 آره بسیج هستم کارت فعالم دارم البته زیاد فعال نبودما تاالان ولی اسمم هست اونجا  ...

چه خوب فعالیمن تازه افتادم کاراش ک کارت بگیرم 

حتما عزیزم توام خبر بده

عع ندیدم تاپیکشو

وایسا ببینم میتونم تگت کنم زیادم بلد نیستم تگ کردنو😂

عع ندیدم تاپیکشو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6510895/بهورزی

عع ندیدم تاپیکشو

نتونستم تگت کنم ولی لینکشو گذاشتم برو خودت توی تاپیکش

نفر اصلی بودم برا گزینش فقط من رفتم

نفر اول بودی تو ازمون ؟ 

برا شمام ایتقد طول کشید جواب مصاحبه بیاد ؟ به ما بعده مصاحبه گفتن حدودا دو هفته ای میاد جوابا ولی خیلی طول کشید 

نفر اصلی بودم برا گزینش فقط من رفتم

چیا پرسیدن ازتون تو گزینش؟ تحقیقات محلی انجام داده بودن ؟ از همسایه هاتون پرسیده بودن یا پایگاه یا شورای محلی چیزی؟

سوالا راحته امتحان کتبی .ولی اگه رشتت تجربی نباشه یا متاهل نیستی اگه رقیبات این دوتا رو داشته باشن ت ...

من رشتم تجربی با معدل ۱۶/۷۴ متاهلم .. یعنی میتونم ثبتنام کنم ؟؟ میشه از مرحله و قدم اول خلاصه توضیح بدی

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم