2777
2789
اطلاعی در اینباره ندارم تجربی خوندم ولی تو گره من خانواده شهید هست شانس من خیلی کمتره  😑😑😑 ...

سلام عزیزم رفتم اومدم اره خیلی خوب بود آسون بود....رفتم داخل ی اتاق بود ۷تامرد ی خانم....شناسنامه و کارت ملی مو خاست ببرتوهم.... بعد رفتم اسم و شماره ملی مو نوشتم...بعد ی اقای خودش سوال پرسید ازم نگفتن توبگو...مثلاگف اسمتوبگو..شماره ملی تو تاریخ تولدت شغل همسرمجردی یامتاهل ....دیپلم ت جیه معدل دیپلمت...شغل همسرت چیه..هدفت ازبهورز شدن...وظایف بهورز...۴تابیماری واگیر...۴تاغیرواگیر...تعریف بهداشت چیه...ی متن هم داو گف بخون بعد گف ازمتن چی فهمیدی بگو

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
سلام عزیزم رفتم اومدم اره خیلی خوب بود آسون بود....رفتم داخل ی اتاق بود ۷تامرد ی خانم....شناسنامه و ...

اینو یکی از دوستان ک امروز رفتن مصاحبه گف بهم 

گفتم بگم بهت دوست عزیز

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو یکی از دوستان ک امروز رفتن مصاحبه گف بهم  گفتم بگم بهت دوست عزیز

خیلی ممنونم جانم خدا انشالله کمک جفتمون میکنه 😘😘😘مرسییی

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
سلام عزیزم رفتم اومدم اره خیلی خوب بود آسون بود....رفتم داخل ی اتاق بود ۷تامرد ی خانم....شناسنامه و ...

میگم هدف رو چی میگی؟ 

منکه فقط حقوقشو میخوام 😁😁😁

خیلی ممنونم جانم خدا انشالله کمک جفتمون میکنه 😘😘😘مرسییی

انشالله انشالله 

بهت زنگ زدن ؟ گفتن زمان و مکان رو ؟

میگم هدف رو چی میگی؟  منکه فقط حقوقشو میخوام 😁😁😁

😂😂😂

ن باید بگی خدمت به جامعه و مردم و کشور و علاقه داشتن به این شغل

انشالله انشالله  بهت زنگ زدن ؟ گفتن زمان و مکان رو ؟

نه هنور به شما زنگ زدن؟ 

دوستم میگه تا آخر این ماه میگن انگار 19 نبوده

نه هنور به شما زنگ زدن؟  دوستم میگه تا آخر این ماه میگن انگار 19 نبوده

ار به من دو هفته پیش زنگ‌زدن گفتن ۱۹ اردیبهشت هس و مکانشو نگف گفتش میزنگم هر وق اعلام کنن میگم

رفتی مصاحبه؟کجابودمصاحبتون؟جوابش اومده؟

اره رفتم آموزشگاه بهورزی الزهرا تبریز بود 

ن هنوز گفتن حدودا دو سه هفته طول میکشه بیاد 

رفتی شما ؟؟

مرسی فدات شم  انشالله موفق باشی فقط منظورت از سختیا چیا؟ دقیقا سختی کارش چیه؟

سلام خوبی عزیزم چیشد اومد جواباتون ؟

من تقریبا سه سال پیش اره الان بهورزم

سلام عزیزم میشه بگی موقعی ک مصاحبه رفتی نفر اصلی بودی یا ذخیره ؟ برا گزینش فقط تو رفتی یا رقیبتم‌رفت ؟

سلام عزیزم نه والاا😣 هنوز خبری نیست شماهم شنیدین ک میگن اول تحقیقاتو انجام میدن بعد دعوت به مصاحبه ...

من برا گزینشو اینجوری شنیدم ک میگن بعد از مصاحبه میان تحقیقات محلی انجام میدن بعد میگن ک بیاید گزینش

سلام عزیزم نه والاا😣 هنوز خبری نیست شماهم شنیدین ک میگن اول تحقیقاتو انجام میدن بعد دعوت به مصاحبه ...

برا گلستان یه جا دیدم جواب بهورزی اومده 

تو گلستانی نبودی ؟