2777
2789
عنوان

مادر سمی و حسود

376 بازدید | 14 پست

شما هم مادری دارید که خیلی حسود باشه با کوچکترین شادی و تفریح یا به خود رسیدن و لول آپ شما سریع سعی کنه بهتون زهر بریزه و ناراحتتون کنه؟ که همیشه باهاتون تو رقابت باشه و کاراتونو کپی کنه؟

آدم حسود زیاده ولی جگر آدم میسوزه که مادر خودش، اونی که باید خیر خواه و مشوقش باشه مثل دشمنشه...💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله من لباس بخرم مادرم قیامت به پاکسازی میکنه

حتی سر بیرون رفتن با دوستام هم باید تا ساعت ها باهاش دعوا کنم

لباسم که همش لباسای منو میپوشه. هر مدلی من به خودم برسم اونم دو هفته دیگش همونطور میکنه

حتی سر بیرون رفتن با دوستام هم باید تا ساعت ها باهاش دعوا کنملباسم که همش لباسای منو میپوشه. هر مدلی ...

دلیل بر حسادت نیست شاید یاد میگیره میپوشه نمیدونه شما ب حسادت ربطش میدی یا خوشت نمیاد

مامانم من فقط سر خوردن دعوا داره همین مثلان آب شیر نخور یا فلان غذا رو نخور

آبجیم ک هوامو داره با مامانم🥲من بیشتر درگیرشون کردم مثلان من الان دستم ناکار شده و،آبجیم همش توی خونه کار میکنه

نمیدونم حسادته یا نه ، ولی هر چی بخرم میگه برا منم بخر منم با وجود ۳ تا بچه واقعا ته جیبم پولی نمیمونه که برم برا مامانم بخرم ،یا مثلا رفتم فلان بازار که کلی دوره فلان شال خرید بعد میگه برا منم ازش بخر ،منم روم نمیشه بگم دوره با بچه سخته .راستی اینکه چیزی میخرم به نمیگه مبارکه عادیه؟

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

دلیل بر حسادت نیست شاید یاد میگیره میپوشه نمیدونه شما ب حسادت ربطش میدی یا خوشت نمیاد

عزیزم شما مادر منو نمیشناسی اگر میشناختیم میگفتی خونش حلاله. این یه چشمه از کاراشه

من کاری با اینکه کسی ازم تقلید کنه ندارم مادر من هر وقت لبخند رو لبم میبینه بدش میاد ناراحت میشه اخماش میره تو هم

حوصله توضیح ندارم فقط بدون هر مادری مادر نیست

نمیدونم حسادته یا نه ، ولی هر چی بخرم میگه برا منم بخر منم با وجود ۳ تا بچه واقعا ته جیبم پولی نمیمو ...

چی بگم والا کجاش عادیه؟ کاش اینایی که مادری بلد نیستن و انقدر خودخواهن بچه دار هم نشن