2777
2789
انشالله  اره دیگ مثلا واکسن کرونا ویروس کشته شده اس  یا مثلا بیماری سرخچه واکسنش ویروس ز ...

اطلاعی در اینباره ندارم تجربی خوندم ولی تو گره من خانواده شهید هست شانس من خیلی کمتره 

😑😑😑

میشه بهم قول بدیم هر کدوم زودتر رفت بیاد کامل به اون یکی بگه سوالارو؟ 

ما که شهر هامون فرق داره رقیب نیستیم بهم کمک کنیم 

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
اطلاعی در اینباره ندارم تجربی خوندم ولی تو گره من خانواده شهید هست شانس من خیلی کمتره  😑😑😑 ...

باشه حتممما 

خانواده شهید منظورت چیه ؟ شهید نسبتش چیه با اینا؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی  از شغلت راضی هستی؟ حقوق و مزایاش خوبه؟

سلام عزیزم اره عزیزم من  راضیم درسته خیلی سختی میکشی ولی میارزه حقوق و مزایات اوایل کمه ولی خیلی زود همه چی خوب میشه فقط اگه میخوای بهورز بشی باید حیلی صبور باشی

سلام عزیزم اره عزیزم من  راضیم درسته خیلی سختی میکشی ولی میارزه حقوق و مزایات اوایل کمه ولی خیل ...

مرسی فدات شم 

انشالله موفق باشی

فقط منظورت از سختیا چیا؟ دقیقا سختی کارش چیه؟ 

سلام عزیزم اره عزیزم من  راضیم درسته خیلی سختی میکشی ولی میارزه حقوق و مزایات اوایل کمه ولی خیل ...

میشه بگید دوره بهورزی چند ساله تو سوالا میپرسن

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
خواهرشه

واو

من عموم شهیده 

نمیدونم تو مصاحبه اگ بگم برام تاثیر داره یا ن 

نگران نباش انشالله تو قبولی 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

سلام عزیزم 

شما بهورزی؟ اخه زدی دانشجویی ؟ من دانشجوی علوم تربیتی ام بهم گفتن اگ قبول شی مصاحبه رو باید انصراف بدی از دانشگاه 

میشه بگی مصاحبه چیا پرسیدن ازت 

و ساعت کار تعطیلیت چنده ؟ مرخصی هم داری شما ؟ 

با دیپلم میشه ثبت نام کرد 

بله با دیپلم ثبت نام میشه 

البته باید از مرکز بهداشت استانتون اطلاعیه استخدام بدن 

و شرط سنی هم داره

بهورزچیه ؟الان بیمارستان مشغولید؟

بهورز تو بهداشت محل کار میکنه 

قد و وزن نوزادا و باردارا رو چک میکنه

من دیپلم دارم الان میتونم ثبت نام کنم ۲۸ سال سنمه

شرط سنی ۱۸ تا ۲۵  داشت فک نکنم بتونین و باید اطلاعیه بزنن بهداشت محلتون حتما