aفسooنgar مدیر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 132 عنوان بهورزی😥 | مشاهده متن کامل بحث + 17008 بازدید | 194 پست سلام کسی میدونه برای آزمون بهورزی چه کتابایی باید بخونیم خاهشا جواب بدید 😭😭 1399/06/18 | 22:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلی79 عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 82 من برا گزینشو اینجوری شنیدم ک میگن بعد از مصاحبه میان تحقیقات محلی انجام میدن بعد میگن ک بیاید گزینش گزینش چی دیگه؟ اول مصاحبه بعد تحقیق گزینش واسه چی؟
دلی79 عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 82 برا گلستان یه جا دیدم جواب بهورزی اومده تو گلستانی نبودی ؟ نه عزیز من گیلان بودمشما واسه مصاحبه رفتید شهرتون یا مرکز استان؟
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 گزینش چی دیگه؟ اول مصاحبه بعد تحقیق گزینش واسه چی؟ اره اول مصاحبه بعد تحقیقات محلی بعدمگزینش میگن تو گزینش تحقیقات محلی خیلی مهمه ک خوب باشه و یکم احکام اینا میپرسن و بسیج اینا باشی خیلی تاثیر داره اگه بسیج نیس نیستی از الان برو ثبت نام کن کارت بگیر میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 نه عزیز من گیلان بودم شما واسه مصاحبه رفتید شهرتون یا مرکز استان؟ مرکز استان چن روز پیش از گیلان یه اقا پسری هم تاپیک زده بود ک جوابش ازمونش نیومده میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
دلی79 عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 82 اره اول مصاحبه بعد تحقیقات محلی بعدمگزینش میگن تو گزینش تحقیقات محلی خیلی مهمه ک خوب باشه و ... متوجه شدم 🙈آره بسیج هستم کارت فعالم دارمالبته زیاد فعال نبودما تاالان ولی اسمم هست اونجا جواب شماهم اومد اطلاع بده عزیزم
دلی79 عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 82 مرکز استان چن روز پیش از گیلان یه اقا پسری هم تاپیک زده بود ک جوابش ازمونش نیومده عع ندیدم تاپیکشو
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 متوجه شدم 🙈 آره بسیج هستم کارت فعالم دارم البته زیاد فعال نبودما تاالان ولی اسمم هست اونجا ... چه خوب فعالیمن تازه افتادم کاراش ک کارت بگیرم حتما عزیزم توام خبر بده میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 عع ندیدم تاپیکشو وایسا ببینم میتونم تگت کنم زیادم بلد نیستم تگ کردنو😂 میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 عع ندیدم تاپیکشو https://www.ninisite.com/discussion/topic/6510895/بهورزی میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 عع ندیدم تاپیکشو نتونستم تگت کنم ولی لینکشو گذاشتم برو خودت توی تاپیکش میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
دلی79 عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 82 نتونستم تگت کنم ولی لینکشو گذاشتم برو خودت توی تاپیکش فدات شم مرسی عزیزم 😍❤️
عسل1516 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 493 سلام عزیزم میشه بگی موقعی ک مصاحبه رفتی نفر اصلی بودی یا ذخیره ؟ برا گزینش فقط تو رفتی یا رقیبتمرفت ... نفر اصلی بودمبرا گزینش فقط من رفتم
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 نفر اصلی بودم برا گزینش فقط من رفتم نفر اول بودی تو ازمون ؟ برا شمام ایتقد طول کشید جواب مصاحبه بیاد ؟ به ما بعده مصاحبه گفتن حدودا دو هفته ای میاد جوابا ولی خیلی طول کشید میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 نفر اصلی بودم برا گزینش فقط من رفتم چیا پرسیدن ازتون تو گزینش؟ تحقیقات محلی انجام داده بودن ؟ از همسایه هاتون پرسیده بودن یا پایگاه یا شورای محلی چیزی؟ میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
مهرساجون75 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 3865 سوالا راحته امتحان کتبی .ولی اگه رشتت تجربی نباشه یا متاهل نیستی اگه رقیبات این دوتا رو داشته باشن ت ... من رشتم تجربی با معدل ۱۶/۷۴ متاهلم .. یعنی میتونم ثبتنام کنم ؟؟ میشه از مرحله و قدم اول خلاصه توضیح بدی 15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم