2777
2789
عنوان

دوسیا کدوم بیمارستان شیراز...

318 بازدید | 15 پست

خوبع واسه زایمان و میزارن شوهرم بیاد پیشم اخه مامانم نمیتونه بیاد مادرشوهرم اگر بیاد حالمو خراب میکنه کلا باعث گریم میشه😭از همین الان غصه زایمانو گرفتم 😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدانکنه قداتشم میزارن همسرمم بیاد پیشم 

نمیدونم عزبزدلم ولی زنگ بزن بپرس

واقعا بیمارستان عالی هست 

اردیبهشت هم همینجور

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
عزیزم فقط زایمان در اب همسرم میتونه باشه یا طبیعی هم میتونه باشه 

زایمان در اب میخای گلم؟؟؟خوشبحالت من دوقلو بودم نشد 

دنا زنگ بزن سوال بپرس 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
عزیزم فقط زایمان در اب همسرم میتونه باشه یا طبیعی هم میتونه باشه 

راجب بیمارستان علوی اطلاعی ندارم

اما معمکلا بیمارستانای خصوصی رو هم طبیعی و هم آب میزارن همسر بیاد فقط‌باید لحظه زایمان بره بیرون همین

دنبال بیمارستان خصوصی خوب بگرد

میتونی نت سرچ کنی

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
زایمان در اب میخای گلم؟؟؟خوشبحالت من دوقلو بودم نشد  دنا زنگ بزن سوال بپرس

عزیزم نمیدونم واقعا کدوم بهترع گاهی میگم سزبهتره ولی از بعدس میترسم کاش منم 2قلو باسشه😍

عزیزم نمیدونم واقعا کدوم بهترع گاهی میگم سزبهتره ولی از بعدس میترسم کاش منم 2قلو باسشه😍

فداتشم انشالله بسلامتی زایمان کنی

وای سزارین عالیه😍😍اگر یه دکتر خوبو انتخاب کنی