میوو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 1937 عنوان دوسیا کدوم بیمارستان شیراز... 318 بازدید | 15 پست خوبع واسه زایمان و میزارن شوهرم بیاد پیشم اخه مامانم نمیتونه بیاد مادرشوهرم اگر بیاد حالمو خراب میکنه کلا باعث گریم میشه😭از همین الان غصه زایمانو گرفتم 😢 1399/06/16 | 13:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_کاوه_کیا عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4624 الهی بمیررررمدنا عالیه دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨👩👦👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25756 علوی بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
میوو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 1937 الهی بمیررررم دنا عالیه خدانکنه قداتشم میزارن همسرمم بیاد پیشم
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25756 من تو علوی دنیا اومدم نمیدونم هنوزم خوبه یا ن😃 بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
میوو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 1937 علوی عزیزم فقط زایمان در اب همسرم میتونه باشه یا طبیعی هم میتونه باشه
مامان_کاوه_کیا عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4624 خدانکنه قداتشم میزارن همسرمم بیاد پیشم نمیدونم عزبزدلم ولی زنگ بزن بپرسواقعا بیمارستان عالی هست اردیبهشت هم همینجور دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨👩👦👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
مامان_کاوه_کیا عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4624 عزیزم فقط زایمان در اب همسرم میتونه باشه یا طبیعی هم میتونه باشه زایمان در اب میخای گلم؟؟؟خوشبحالت من دوقلو بودم نشد دنا زنگ بزن سوال بپرس دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨👩👦👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25756 عزیزم فقط زایمان در اب همسرم میتونه باشه یا طبیعی هم میتونه باشه راجب بیمارستان علوی اطلاعی ندارماما معمکلا بیمارستانای خصوصی رو هم طبیعی و هم آب میزارن همسر بیاد فقطباید لحظه زایمان بره بیرون همیندنبال بیمارستان خصوصی خوب بگردمیتونی نت سرچ کنی بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
66nazanin72 عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 8121 بعثت زایمان کردم کاملا ازاددبود هرکسی میخواست می اومد ولی اصلا رسیدگی نمیکردن افتضاح بودحافظ چند روز تو بارداری بستری شد عالی بود مادروکودک هم خوبه
میوو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 1937 زایمان در اب میخای گلم؟؟؟خوشبحالت من دوقلو بودم نشد دنا زنگ بزن سوال بپرس عزیزم نمیدونم واقعا کدوم بهترع گاهی میگم سزبهتره ولی از بعدس میترسم کاش منم 2قلو باسشه😍
مامان_کاوه_کیا عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4624 عزیزم نمیدونم واقعا کدوم بهترع گاهی میگم سزبهتره ولی از بعدس میترسم کاش منم 2قلو باسشه😍 فداتشم انشالله بسلامتی زایمان کنیوای سزارین عالیه😍😍اگر یه دکتر خوبو انتخاب کنی دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨👩👦👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...