کتابی میشناسید به بهبود رابطه جنسی کمک کنه؟؟ لطفا معرفی کنید من بارداریم رابط نداشتم دوماه هم بعدش میشه تقریبا یک سال بسیار خجالتی شدم ممنون میشم اگر کتاب معرفی کنید کمک کننده باشه ..لطفا اگر فک میکنید تاپیک سرکاریه خارج بشید از تاپیکم 🌷
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
خب چرا بدون رابطه تخلیش نکردی امیدوارم بگیری چی میگم
در حد یکی دوبار بوده اما خب درنهایت الان مشکلم رابطه همسرم نیس .. مشکل اینه خودم دیگه خجالت میکشم خیلی زمان زیادی گذشته از رابطه قبلیمون انگار تازه عروس شدم یخم اب نشده
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
به خیلی چیزا فکرکن اگر کنار همسرت پا به پاش نباشی ممکنه بره جای دیگه..... این بار روی دوش تو.هست چون ...
امیدوارم تو موقعیتش قرار بکیرم درس پیش بره دیشب تاپیک زدم یکی گف لباس باز بپوش و فلان گفتم نمیدونی لابد من الان دقیقا در حت تاپ وشلوار میتونم باز بپوشم بیشتر نه
امیدوارم تو موقعیتش قرار بکیرم درس پیش بره دیشب تاپیک زدم یکی گف لباس باز بپوش و فلان گفتم نمیدونی ل ...
ببین سخته من درکت میکنم ولی علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد مخصوصا که حالا شوهرتم بهت تذکر داده تاپیک های خیانت اینجارو نگاه کن.به داد زندگیت با زنانگیت زودتر برس