2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 44 پست
خواهشا کاری کن که دیر نشه. همچین مردهایی مثل شوهرتو کم پیدا میشن

فعلاکه هنوز زایمان نکردم چند روز دیگه زایمان میکنم بعدش هم دوماه خون ریزی دارم یچه بیاد خیالم راحت میشه ذیگه رو خودم کار میکنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلاکه هنوز زایمان نکردم چند روز دیگه زایمان میکنم بعدش هم دوماه خون ریزی دارم یچه بیاد خیالم راحت م ...

ولی بنظرم اونموقع هم خیلی سرت شلوغ میشه   چندسالته همسرت چندسالشه چندمین بچته

ولی بنظرم اونموقع هم خیلی سرت شلوغ میشه     چندسالته همسرت چندسالشه چندمین بچته

23من 27همسر ..بچه اول.. والا الان با ین شکم بزرگ ادم نزدیکیش نمیاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من 28-سالمه از بارداری و زایمان میترسم خیلی

من میترسم از زایمان اما دارم سزارین اختیاری میکنم

بخدا دیگه از فکرش خسته شدم

تو عمل قرار بگیر من از رابطه هم میترسیدم یهویی شد دیگه ترس نداشت حالا سز هم همینه همش حس میکنم هیچ دردی نخواهم داشت

برای هر سونو چقدر پول باید داد؟ آنومالی و ان تی و.....

اولیه 70بود ضربان قلبش .. انتی 220ازمایشش 150 آنومالی 220 سونو 28هفته 120؟سونو 36هفتع 120

با کدوم دفترچه؟؟ من گفتم هر کدوم بالای یک تومنه پولش

عزیزم ازاد من دفترچه ندارم همش هم تو خصوصی انجام دادم.،اره شوهر منو هم گفته بودنش ان،تی یه تومنه رفتیم اینقدر شد

عزیزم ازاد من دفترچه ندارم همش هم تو خصوصی انجام دادم.،اره شوهر منو هم گفته بودنش ان،تی یه تومنه رفت ...

جدی؟؟؟ مگه میشه اینقدر بشه آزاد؟؟ امکان نداره. اینجا با دفترچه بالای یک تومن میشه

جدی؟؟؟ مگه میشه اینقدر بشه آزاد؟؟ امکان نداره. اینجا با دفترچه بالای یک تومن میشه

اره من همش هم بهترین سونو شهرمون رفتم که نوبت یر نمیاد ،.. حالا سونو انتی من اسفند98بود شاید الان ـ220شده باشه 250