2777
2789
عنوان

متاهلا

257 بازدید | 44 پست

کتابی میشناسید به بهبود رابطه جنسی کمک کنه؟؟ لطفا معرفی کنید من بارداریم رابط نداشتم دوماه هم بعدش میشه تقریبا یک سال بسیار خجالتی شدم ممنون میشم اگر کتاب معرفی کنید کمک کننده باشه  ..لطفا اگر فک میکنید تاپیک سرکاریه خارج بشید از تاپیکم 🌷

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

از رابطه خجالت میکشی؟

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

خارج میشم🍭✌

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از رابطه خجالت میکشی؟

یک سال با همسرم نداشتم حس تازه عروسی دارم که باید یخش اب شه ..دیشب همسرم تذکر داد و به فکر رفتم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یک سال با همسرم نداشتم حس تازه عروسی دارم که باید یخش اب شه ..دیشب همسرم تذکر داد و به فکر رفتم

تو دیوونه ای دختر اخه آدم از شوهرش خجالت میکشه..همیشه مامانم میگه زن باید برای شوهرش بی حیا باشه..

این شرم و حیا و خجالت الکی رو بزار کنار..

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
چه عجیب  دمتون گرم

سه ماه اول دکتر گف نه از ور ویار شدید تا هفته 28داشتم ..بعد یه چند هفته بهتر شدم یهو فشارم رفت بالا از هفته 30خونه مادرمم الان هفته 38ام هستم چد روز دیگه خدت بخواد زایمانمه و اینکه دوماه زن خونریزی داره بعدش  تقریبا میشه یکسال  ..

خب بنده خدا چرا انقدر دروغ میگی تو تاپیک  قبلیت گفتی بارداری که😐😐😐😐

اره منم الان دیدم تاپیکشو

خب بنده خدا چرا انقدر دروغ میگی تو تاپیک  قبلیت گفتی بارداری که😐😐😐😐

عزیزم از خواب بیدار شدی فک کنم اینجا  گفتم باردارم چرا سعی نمیکنی تاپیک رو بخونی 

اره منم الان دیدم تاپیکشو

اینجامگفتم باردارم برا همین رابطه نداشتم  لطفا با چشم باز بخون تاپیک رو