کتابی میشناسید به بهبود رابطه جنسی کمک کنه؟؟ لطفا معرفی کنید من بارداریم رابط نداشتم دوماه هم بعدش میشه تقریبا یک سال بسیار خجالتی شدم ممنون میشم اگر کتاب معرفی کنید کمک کننده باشه ..لطفا اگر فک میکنید تاپیک سرکاریه خارج بشید از تاپیکم 🌷
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
یک سال با همسرم نداشتم حس تازه عروسی دارم که باید یخش اب شه ..دیشب همسرم تذکر داد و به فکر رفتم
تو دیوونه ای دختر اخه آدم از شوهرش خجالت میکشه..همیشه مامانم میگه زن باید برای شوهرش بی حیا باشه..
این شرم و حیا و خجالت الکی رو بزار کنار..
راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
سه ماه اول دکتر گف نه از ور ویار شدید تا هفته 28داشتم ..بعد یه چند هفته بهتر شدم یهو فشارم رفت بالا از هفته 30خونه مادرمم الان هفته 38ام هستم چد روز دیگه خدت بخواد زایمانمه و اینکه دوماه زن خونریزی داره بعدش تقریبا میشه یکسال ..
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار