2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 44 پست
دروغ نمیگه من دقیق دنبالش میکنم

ببین برا بارداری رابطه ندارم اینجام گفتم والا که مریض نبودم یه سال رابطه نداشت باشم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تو دیوونه ای دختر اخه آدم از شوهرش خجالت میکشه..همیشه مامانم میگه زن باید برای شوهرش بی حیا باشه.. ...

راستش بارداری ویک سال فاصله خیلی روم اثر گذاشته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم الان دیدم تاپیکشو

گف دیگه بعد زایمانت باید بتونی مثل قبل باشی زمان زیادی گذشته که من هیچ وقت به روت نیوردم  تا تو راحت باشی و تحت فشار نخوای رابطه داشته باشی باهام

عزیزم از خواب بیدار شدی فک کنم اینجا  گفتم باردارم چرا سعی نمیکنی تاپیک رو بخونی

بارداریم رابط نداشتم دوماه هم بعدش میشه تقریبا یک سال بسیار خجالتی شدم 

این جمله ی شما از همین تاپیکه 

این هم تاپیک قبلیت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4997603/از-دست-خودم-خسته-ام-میخوام-شوهرمو-خفه-کنم

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
بارداریم رابط نداشتم دوماه هم بعدش میشه تقریبا یک سال بسیار خجالتی شدم  این جمله ی ...

خب چه ربطی داره این تاپیک جیز دیگس اون موضوعش چیز دیگس مگه الان گفتم بی بارم 😂برو خواهر بخواب که هنوز خوابت میاد

سه ماه اول دکتر گف نه از ور ویار شدید تا هفته 28داشتم ..بعد یه چند هفته بهتر شدم یهو فشارم رفت بالا ...

خدایی خیلی دمت گرم که میتونی تحمل کنی 

من که مسمومیت حاملگی داشتم 

همشم یک پام بیمارستان بود 

اما رابطه سر جاش بود🤦‍♀️

بعد زایمانم ۱۰ روزه پاک شدم 

تا بیست روز لکه بینی داشتم

بعدم رابطه بر قرار بود

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
خدایی خیلی دمت گرم که میتونی تحمل کنی  من که مسمومیت حاملگی داشتم  همشم یک پام بیمارستان ...

نه بعدش رحم باید جمع شه من ترجیح میدم رابطه نباشه.. ار کتابی میناشسی معرفی کنید .. 

خب چرا بدون رابطه تخلیش نکردی امیدوارم بگیری چی میگم

در حد یکی دوبار  بوده اما خب درنهایت الان مشکلم رابطه همسرم نیس .. مشکل اینه خودم دیگه خجالت میکشم خیلی زمان زیادی گذشته از رابطه قبلیمون انگار تازه عروس شدم یخم اب نشده

در حد یکی دوبار  بوده اما خب درنهایت الان مشکلم رابطه همسرم نیس .. مشکل اینه خودم دیگه خجالت می ...

به خیلی چیزا فکرکن اگر کنار همسرت پا به پاش نباشی ممکنه بره جای دیگه..... این بار روی دوش تو.هست چون تو حلالشی خواهشا زندگیتو به بازی نگیر

به خیلی چیزا فکرکن اگر کنار همسرت پا به پاش نباشی ممکنه بره جای دیگه..... این بار روی دوش تو.هست چون ...

امیدوارم تو موقعیتش قرار بکیرم درس پیش بره دیشب تاپیک زدم یکی گف لباس باز بپوش و فلان گفتم نمیدونی لابد من الان دقیقا در حت تاپ وشلوار میتونم باز  بپوشم بیشتر نه

امیدوارم تو موقعیتش قرار بکیرم درس پیش بره دیشب تاپیک زدم یکی گف لباس باز بپوش و فلان گفتم نمیدونی ل ...

ببین سخته من درکت میکنم ولی علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد مخصوصا که حالا شوهرتم بهت تذکر داده تاپیک های خیانت اینجارو نگاه کن.به داد زندگیت با زنانگیت زودتر برس 

ببین سخته من درکت میکنم ولی علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد مخصوصا که حالا شوهرتم بهت تذکر داده تاپی ...

اره دیشب تذکر داد دیگه برا همین به فکر رفتم

بنده خدا حق داره باور کن

باز خوب شد تذکر داد یه ذره به خودم اومدم