2777
2789
عنوان

مهریه😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 211 پست
از قانون بی اطلاعی نه؟ طلاق عسر و حرج هم مثل همون طلاق براساس شروط ضمن عقده و براساس عدم تفاهم و ساز ...

از قانون با اطلاع م   ولی شاید بعضیا ندونن یا نتونن حقشونو بگیرن

ن عسر و حرج جدای از شروط دیگه س.   مثلا بد رفتاری یا آزارهای روحی و.. یا هرجوری ک زندگی عادی رو از زن سلب کنه   مثه رفتن خونه پدر و مادر. رفت و آمد با همسایه..... 

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
شما توضیحاتتون قانع کننده نیست یا شاید فکر میکنین عاقلانه س  برداشت من یا هر مردی از این ق ...

تو قانع نمیشی چون نمیخوای قانع بشی چون فقط برات حرف حرف خودته چون منطقت اصل بی منطقیه چون واقعیت جامعه و قوانین رو دوس داری انکار کنی چون برای خودت همه حقوقت رو میخوای اما برای زن نه مهریه رو میپزیری نه برابری رو.  حرف من قانع کنندس منتها وقتی شما قصد کردی فقط باهاش بجنگی بایدم از دیدت قانع کننده نباشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم رو دادگاه قبول نمیکنه. شاهد هم باید اقوام نزدیک نباشه چون اونم دادگاه نمی پزیره و حداقل باید دو ...

فیلم رو قبول میکنن 

شاهد یا استشهاد محلی هم ک معتبره     تو نمیتونی ی جلسه 5 نفره بگیری و اونو بحرف بیاری عایا. همونا بشن شاهد

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
اگرهم خانومی شاهد دوتا مرد غریبه ببره همون قانون بهش انگ هرزگی میزنه ک جرا دوتا‌مرد غریبه باید بدنتو ...

مرد غزیبه قرار نیست بدن رو ببینه ک😐😐😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

موقع دعوا سرو صدا تو همسایه میشنوه یان. خب برو پیششون  تا دعواتونو ببینن.  بعدم با گواهی پزشکی قانونی.   محکمه پسند میشه

مرد غزیبه قرار نیست بدن رو ببینه ک😐😐😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 موقع دعوا سرو صدا تو همسایه میشنوه ...

تو جامعه هستین؟؟...برای مرد عصبی و وحشی...و یا مثلا معتاد کسی شهادت نمیده...هیچ همسایه ایی نه امضا میکنه و نه در دادگاه شهادت میده...میدونین چرا یا توضیح بدم...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
فیلم رو قبول میکنن  شاهد یا استشهاد محلی هم ک معتبره     تو نمیتونی ی جلسه 5 نف ...

قوانین جدید وضع کردی ؟ فیلم داشته باشی هیچ وقت براساسش حکم صادر نمیکنن فقط کمکی به قاضی پرونده محسوب میشه. رویا پردازم که هستی آره جلسه تشکیل میدم اونم میشینه با آه و ناله اعتراف میکنه . حتما هم همه چیز رو می پذیره.

مرد غزیبه قرار نیست بدن رو ببینه ک😐😐😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 موقع دعوا سرو صدا تو همسایه میشنوه ...

پزشک قانونی برای ضرب و جرح جدی نامه میده اما مگه اگه رد زدن نمونه زدن حساب نمیشه و زن درد نکشیده؟!!! تازه همه چیز کتک زدن نیست فحش و ناسزا و بد دهنیم هست که براساسش حکم طلاق صادر نمیشه.

ایشون طومار تحویله من دادن...وقتی براشون متنه بلند دادم...دیگه وقتی برای خوندن ندارن...چرا؟؟؟...چون ...

حقوقمو ب زنم بدم ک چیکار کنه؟ 

حقوق خودش چی پس؟ 

من حقوق مساوی و کارکردن مساوی بدون مهریه رو میپذیرم    البته بدون خروج از کشور. اونم چون خطرای زیادی زن رو تهدید میکنه.   اگه بخاد مسافرت بریم باهم. میریم ولی اینکه خودش هروقت دلش خواست ب هرکشوری بره ن نمیپذیرم

اونوقت کدوم‌همسایه واسه خودش شر میخره؟؟ک بیاد شهادت بده؟؟بعدش کجا باید بره از دست‌این‌اقا 

اونم‌تو این‌دورو زمون ک انسانیت دیگ رنگ باخته 

اصن شما ایرانی؟

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  
دقیقا با تفکر ایشون نسبت به مهریه...چرا این مهریه رو قبول کرده... تشخیص خوب و بد و معقول بودنه خواس ...

هر نکته مبهمی دارین بپرس     دلیلی نداره من 5میلیارد چک یا سفته بدم دست کسی    رو چحسابی اخه

هر نکته مبهمی دارین بپرس     دلیلی نداره من 5میلیارد چک یا سفته بدم دست کسی  &nb ...

مگ کسی واس زندگی مشترک چک و سفته میخاد؟زنا فقط میخان همسرشون عاقل و منطقی باشه همین 

اصن‌میدونی‌چیه تقصیر یسری از خود ما  خانم هاست ک اقایون رو تا حدی بالا بردن ک اون ب اصطلاح مرد ب خودش اجازه هر رفتاری میده 

مطمئنم اوضاعت خیلی داغونه میشناسمت

شکر خدا اوضام داغون نیس اگه بشناسیم😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

هر نکته مبهمی دارین بپرس     دلیلی نداره من 5میلیارد چک یا سفته بدم دست کسی  &nb ...

اقا یسوال 

این کسی ک میگین همسرتونه زن خونت کسی ک باهاش سر رو ی بالش میزاری ینی انقدر بهش اعتماد نداری ک ی جک سفید بهش بدی؟ینی انقدر بهش بی اعتماد و بی شناختی؟

بعد حرف از تساوی میزنی و مهریه پایین و حساب بورسی