اطلاعات چیزه خوبیه...حتما مطالعه کنین...
همسر دوم با اجازه زنه اوله...ولی هیچ وقت اجرایی نشده...چون چیزی به نام صیغه وجود داره که بهش میگن صیغه 99 ساله...از کاروانسرا هم بدتره.
مرد حق طلاق داره...پس کاروانسراست...وقتی بخواد طلاق میده...اگر از بندها میگین...اون بندها برای هر دو طرفه...چه زن و چه مرد...پس اختصاصی نیست که طلاق بگیری...یعنی باید صبر کنه...مثلا عقیم بودن مرد ثابت بشه تا از این بند استفاده کنه...و گرنه باید بشینه...ولی مرد حقی رو داره که به هیچ وجه ازش باطل نمیشه...
حتی تو هم داری از حقوقت سواستفاده میکنیبعد میگی چه حقی😅....زن دوست نداره تمکین کنه...با اخلاقت مشکل داره...با رفتارت مشکل داره...با خانوادت مشکل داره...با محله زندگیت مشکل داره...با هزار جور چیز مشکل داره...ولی حق نداره تمکین نکنه...چون اینا جز شروط عقد برای طلاق نیست...مجبوره تمکین کنه...چون قانون حق تمکین به مرد میده...حالا مرد مجبوره با مادرزن زندگی کنه...مجبوره با مشکلات زندگی کنه...نع...طلاق میده...حق تحصیل بدی که واقعا درس بخونه...شما خودت چی...حق تحصیلت رو کی بهت داده...شاید واقعا درس نخونی😐😐...درست صبحت کن...خوده تو اول ناله ی مهریه سر دادی...
ولی شما میگین...از من خوشت نمیاد...افتضاحم...گندم...هیچی چیزی ندارم...زندگی کن...بساز...بسوز...با مادرم نمیسازی...من حق رفتن خونه مادرت رو بهت نمیدم...چون اختیارت با منه...ولی من میرم وره دله ننم...تو هم باید بیای...تمکین نمیکنی...باید بزور...دوست داشته باشی...مهریه نداری!!!!...طلاقت میدم برو خونه بابات...ازت سواستفاده کردم...حالام که هیچ حق و حقوقی نداری...یه قرونم نمیدم...میرم یکی دیگه میگیرم...تو هم برو خونه بابات...خنده داره واقعا...
نمیدونم زن داری یا نع...ولی وقتی با خودت مساوی نمیدونیش...نمیتونی ازش انتظار داشته باشی...اینو میفهمی؟؟؟...آدم اینقدر ندانسته حرف نمیزنه...
وقتی تونستی به زنت حق بدی...اونوقت بیا اینجا از مردانگی بگو...بگو مهریه بی عدالتیه...بگو با زنم مساویم...تمام حق و حقوقه من و داره...مهریه هم نداره...اگه کسی بهت گفت چرا مهریه نداره...اونوقت این حرفهای بی سر و ته رو ردیف کن...
اخوی...خودتم میدونی داری بی منطق حرف میزنی...زنه شاغل اگه پولش رو نیاورد تو خونه...تو بگو مهریشون ببخشه...
زنی که شما مد نظرته....آدم نیست...یه حیوانه دو پاست...که فقط ازت تمکین کنه و حقی نداشته باشه و تو هم بگی...احسنت عجب زنی...مهریه نداره...حقی نداره...شرعا و قانونا و عرفا هم دست و پاش بستش...از این زنها میخوای...متاسفم...فکرت خرابه...
مهریه در قباله اون حقوقیه که مرد برای خودش گذاشته...و اگر زمانی دلش بخواد از این حقوق استفاده کنه...مهریه میشه تاوان و دیه این کارش...
بله هستن کسایی که از مهریه سواستفاده میکنن...ولی به همون اندازه مردهایی هستن که از حقوقهای قانوین و شرعیشون سواشتفاده میکنن...
پس تساوی برقراره...خواستی بری خواستگاری...بگو...مهریه نمیدم...ولی حق و حقوق کامل میدم...مطمئن باش...هستن زنایی که فقط دنباله حق تساوین...نه مثله شما دردشو پول دادن و گرفتن باشه...شما مردها فقط دردتون پوله...و گرنه دیگه چیزی وجود نداره برای یک زن که دردتون بیاره.
ادب داشته باش...ادبه مرد به ز دولت اوست...