2777
2789
عنوان

مهریه😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 211 پست
دیگه چ شرطی میخاستی بذارین. همه شرطارو ک بجای شما گذاشتن تو دفترچه ازدواج. دیگه چی میخواین؟؟. بدبخت ...

برو از اول پیاممو بخون 

عزیزم خدا اونروزو نیاره ولی اینا همش فرمالیتس و قانون کاملا با اقایونه 

خدا نشون هیچکی نده 

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  
والو اصلا ادم میمونه چکا کنه چی درسته چی غلطه  ان شاءالله که خیره

شمامهریه معقول روداشته باش .به هیچ احدی اعتمادنیست .شوهرمن روهرکی دیده روش قسم خورده ولی هین روبدون من سومین زنی ام که دارم ازدست یه روانی فرارمیکنم ثابت هم کردم این که بی دلیل بیرونم کرده قفل روعوض کرده و...حاضرفه توافق هم نیست میگه برام سفته امضاکن .ولی بشینه به امیداونروزکه بخوادپوله بی دلیل بکنه ازم .خوده قاضی بهم گفت تنهاراه برازن اجرایی کردنه مهریه ست به جایی هم نمیرسی ولی لااقل اهرمه فشاره براطلاق 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر دوم ک با اجازه همسر اوله. اینم تو دفترچه ازدواج هست  اگه دیده باشین احیانا  مگه ک ...

اطلاعات چیزه خوبیه...حتما مطالعه کنین...

همسر دوم با اجازه زنه اوله...ولی هیچ وقت اجرایی نشده...چون چیزی به نام صیغه وجود داره که بهش میگن صیغه 99 ساله...از کاروانسرا هم بدتره.

مرد حق طلاق داره...پس کاروانسراست...وقتی بخواد طلاق میده...اگر از بندها میگین...اون بندها برای هر دو طرفه...چه زن و چه مرد...پس اختصاصی نیست که طلاق بگیری...یعنی باید صبر کنه...مثلا عقیم بودن مرد ثابت بشه تا از این بند استفاده کنه...و گرنه باید بشینه...ولی مرد حقی رو داره که به هیچ وجه ازش باطل نمیشه...

حتی تو هم داری از حقوقت سواستفاده میکنیبعد میگی چه حقی😅....زن دوست نداره تمکین کنه...با اخلاقت مشکل داره...با رفتارت مشکل داره...با خانوادت مشکل داره...با محله زندگیت مشکل داره...با هزار جور چیز مشکل داره...ولی حق نداره تمکین نکنه...چون اینا جز شروط عقد برای طلاق نیست...مجبوره تمکین کنه...چون قانون حق تمکین به مرد میده...حالا مرد مجبوره با مادرزن زندگی کنه...مجبوره با مشکلات زندگی کنه...نع...طلاق میده...حق تحصیل بدی که واقعا درس بخونه...شما خودت چی...حق تحصیلت رو کی بهت داده...شاید واقعا درس نخونی😐😐...درست صبحت کن...خوده تو اول ناله ی مهریه سر دادی...

ولی شما میگین...از من خوشت نمیاد...افتضاحم...گندم...هیچی چیزی ندارم...زندگی کن...بساز...بسوز...با مادرم نمیسازی...من حق رفتن خونه مادرت رو بهت نمیدم...چون اختیارت با منه...ولی من میرم وره دله ننم...تو هم باید بیای...تمکین نمیکنی...باید بزور...دوست داشته باشی...مهریه نداری!!!!...طلاقت میدم برو خونه بابات...ازت سواستفاده کردم...حالام که هیچ حق و حقوقی نداری...یه قرونم نمیدم...میرم یکی دیگه میگیرم...تو هم برو خونه بابات...خنده داره واقعا...

نمیدونم زن داری یا نع...ولی وقتی با خودت مساوی نمیدونیش...نمیتونی ازش انتظار داشته باشی...اینو میفهمی؟؟؟...آدم اینقدر ندانسته حرف نمیزنه...

وقتی تونستی به زنت حق بدی...اونوقت بیا اینجا از مردانگی بگو...بگو مهریه بی عدالتیه...بگو با زنم مساویم...تمام حق و حقوقه من و داره...مهریه هم نداره...اگه کسی بهت گفت چرا مهریه نداره...اونوقت این حرفهای بی سر و ته رو ردیف کن...

اخوی...خودتم میدونی داری بی منطق حرف میزنی...زنه شاغل اگه پولش رو نیاورد تو خونه...تو بگو مهریشون ببخشه...

زنی که شما مد نظرته....آدم نیست...یه حیوانه دو پاست...که فقط ازت تمکین کنه و حقی نداشته باشه و تو هم بگی...احسنت عجب زنی...مهریه نداره...حقی نداره...شرعا و قانونا و عرفا هم دست و پاش بستش...از این زنها میخوای...متاسفم...فکرت خرابه...

مهریه در قباله اون حقوقیه که مرد برای خودش گذاشته...و اگر زمانی دلش بخواد از این حقوق استفاده کنه...مهریه میشه تاوان و دیه این کارش...

بله هستن کسایی که از مهریه سواستفاده میکنن...ولی به همون اندازه مردهایی هستن که از حقوقهای قانوین و شرعیشون سواشتفاده میکنن...

پس تساوی برقراره...خواستی بری خواستگاری...بگو...مهریه نمیدم...ولی حق و حقوق کامل میدم...مطمئن باش...هستن زنایی که فقط دنباله حق تساوین...نه مثله شما دردشو پول دادن و گرفتن باشه...شما مردها فقط دردتون پوله...و گرنه دیگه چیزی وجود نداره برای یک زن که دردتون بیاره.

ادب داشته باش...ادبه مرد به ز دولت اوست...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
مشروط به شاغل بودن زن نیست مشروطش کن. شروط ضمن عقد قابل تعیین و توافق از سمت دو نفره دغدغه این رو دا ...

فهمیدنش سخته...چون مرد میخواد تا بفهمه...کسی که فقط دردش پوله...نمیتونه درک کنه...مهریه تاوانه این حقوقیه که مرد داره...قانون نصف شدنه اموال...فقط ماله بعده ازدواجه...اموال قبلی نصف نمیشه...زن جمع کنهککه مرد سود ببره...عجبا...تازه اکثرا دور میزنن و به اسم غیر میکنن...تازه اگه طلاق از سمته مرد باشه...برای همین همیشه ازار میدن تا زن خودش اقدام کنه...مردی که دیوانه باشه...قانونو و شرع براش بازه...ولی زن...از قاونو و شرع و عرف فقط مهریه داره...ولی همینو هم مردها رو ازار میده...چون به مفت عادت دارن...مفت نه به معنیه رایگان...به معنی راحت...به معنی اسان و بدون مشکلی برای خودشون...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
بله درست که زن هرلحظه میتونه مهریه اش رو درخواست کنه ولی منم مثل مادر خودم و هر زن دیگه مهریه ام رو ...

شما خودتون و مادرتونو نبین ک ماشالا خوب و شخصیت دارین. خییییییلی از خانمای کشورمونم شکر خدا خوبن.   منم متاهلم و خانمم 500تا سکه شو تو محضر بخشیده  و منم مدیونشم و براش جبران کردم و میکنم   تو این 3سالم ک بخشیده هیییییییییچ رفتاری ازمن سرنزده فک کنم مهریه نداره و فلان.  بحث رو من و شما نیس بحث قانونه. و حقوق خیالی   اینم بگم حس خیییییییییلی خوبی بهم داد بابخشیدن مهریه  وجدانن محبت و صمیمیتمون ببشتر شد

ولی دور از جونتون  یعده هم هست عند بی وجدانی و بی معرفتی. اصلا فقد بخاطر مهریه. ازدواج میکنه. اصلا  بعد عقد و طلاقشون هیییییچ وقتم همدیگرو نمیبینن     چون میدونن صرفا باعقد صاحب حق مهریه میشن حتی اگه دختر دوشیزه هم باشه نصف مهریه بهش تعلق میگیره.   ینی مرد بدبخت سر هیچی ب فنا میره

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
قدرشو بدون  عشقتون پایدار خوشبخت باشین ولی خدایی من باشم خجالت میکشم اینارو مهر دخترم کنم ...

شما چون مردی خجالت میکشی 

مثلا چزا خجالت نمیکشین شما اقایون از دلیلایی ک باعث میشه یه زن رو بیاره ب اجرا و نفقه و این‌چیزا؟

اطلاعات چیزه خوبیه...حتما مطالعه کنین... همسر دوم با اجازه زنه اوله...ولی هیچ وقت اجرایی نشده...چون ...

بیخیال جروبحث بامردجماعت اعصاب آدموبهم میریزه فقط این که به سرعزیزش بیادتادوهزاریش میفته .احتمالاعقده ای چیزی اززن جماعت داره دم اون زن گرم که قشنگ حالشوجااورده

مشروط به شاغل بودن زن نیست مشروطش کن. شروط ضمن عقد قابل تعیین و توافق از سمت دو نفره دغدغه این رو دا ...

برا زندگی سخت و جهنم. ی شرطی هست ب نام عسر و حرج. با اون میشه

در ضمن چرا نتونه ثابت کنه معتاد یا بد اخلاق یا دست بزن داره    بالاخره شاهد داره یا ن     با گوشی ک میتونه فیلم بگیره. از پزشک قانونی ک میتونه نامه بگیره.         بازم درسته نمیگم ک همه قانونا درسته  ولی میدونم ک مهریه ب این شکل کاملا غلطه

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
برا زندگی سخت و جهنم. ی شرطی هست ب نام عسر و حرج. با اون میشه در ضمن چرا نتونه ثابت کنه معتاد یا ...

از نظر شما مهریه درست چیه؟و مهر همسرتون چقدر بوده ک ۵۰۰تاشو بخشیده؟و جسارتا چجوری براش جبران کردی؟

فهمیدنش سخته...چون مرد میخواد تا بفهمه...کسی که فقط دردش پوله...نمیتونه درک کنه...مهریه تاوانه این ح ...

واقعا برای کاربری matin2022 متاسفم. میخواد هم مهریه نده هم زیر بار شروط ضمن عقد و تساوی نمیره یعنی رسما فقط خودش رو میبینه. میگن کسی که خوابه رو میشه بیدارش کرد اما کسی که خودش رو زده به خواب هرگز. این آقا خودش رو زده به خواب مهم نیست کنو تو چقدر براش توضیح بدیم اون حرف خودش رو میزنه چون اصرار داره که حرف فقط حرف خودشه مگرنه یه آدم منصف بعد این همه توضیح قانع میشد.

میگم که توالان نمیفهمی وقتی باخواهرت رفتی برات توضیح میدن مشاورحقوقی ها.

خواهرم ی بحثی داشت اومد 1ماه نشست خونه بابام رفتیم حلش کردیم  کارم ب مهریه نرسید  شکرخدا      مهریه برا آدمای......... 

برا زندگی سخت و جهنم. ی شرطی هست ب نام عسر و حرج. با اون میشه در ضمن چرا نتونه ثابت کنه معتاد یا ...

از قانون بی اطلاعی نه؟ طلاق عسر و حرج هم مثل همون طلاق براساس شروط ضمن عقده و براساس عدم تفاهم و سازش و... نمیشه از این طریق طلاق گرفت چون قانون گذار همون شروط ضمن عقد رو به عنوان مصداق ایجاد عسر و حرج قبول کرده و همچنان همون شرایط پابرجان و باید بشینی تحققش رو اثبات کنی. وقتی از قانون بی اطلاعی اظهار فضل نکن.

اطلاعات چیزه خوبیه...حتما مطالعه کنین... همسر دوم با اجازه زنه اوله...ولی هیچ وقت اجرایی نشده...چون ...

طومار ننویس. یکی یکی و کوتا بگو بفهمم چی میگین

شما خودتون و مادرتونو نبین ک ماشالا خوب و شخصیت دارین. خییییییلی از خانمای کشورمونم شکر خدا خوبن. &n ...

خب اونا دیگه قضیه شون جداست بله قبول دارم بعضیها این موضوع کارشون شده ...

اما در حالت کلی این رنج مهریه من حتی خانمتون خیلی نیست که بخواد بابت یکی بگه چخبره 

خانمتون واقعا کار عالی کردن من خودم شخصا با تموممم اعتمادی که به همسرم دارم و حتی حق طلاق رو هم دارم ولی این کارو حتی بهش فکر نکردم که برم مهریه ام رو ببخشم ولی خب همیشه میگم یکی مثل مادرم و مادرشوهرم مهریه داشتن و زندگیشون رو کردن منم مثل همون ها 

حالا دیگه این بستگی به اون شخص دوطرف داره که سر چه تعداد مهریه توافق کنن 

هرکسی باید بسنجه که زبونم لال اگر به مشکل خوردن میتونه اون تعداد مهریه رو بده یا نه 

اون شخصی که کارش مهریه گرفتن فک کنم اگر مرد شکایت کنه بتونه مهریه اش رو نده البته نمیدونم میگم شاید 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
شما چون مردی خجالت میکشی  مثلا چزا خجالت نمیکشین شما اقایون از دلیلایی ک باعث میشه یه زن رو بی ...

دلیلش اگه ظلم مرد باشه خجالت میکشم ولی اگه تیغیدن زن باشه چی