2777
2789
عنوان

مهریه😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 211 پست
حقوقمو ب زنم بدم ک چیکار کنه؟  حقوق خودش چی پس؟  من حقوق مساوی و کارکردن مساوی بدون مهری ...

بحثه شما مهریه نیست...و گرنه از ابتدا با زنی که مهریش 500 تا سکه بود...ازدواج نمیکردی...همون روز خواستگاری بهم میزدی...فکر شما اینه...اینکه زنت رو در حده خودت نمیدونی...هم سطح و عقله خودت نمیدونی...اینکه اصلا مرد و زن رو مساوی نمیدونی...خروج از کشور برای زن تهدیده!!؟؟...شما زن برات شده عیال و منزل...که به تشخیص شما عمل کنه....اختیاری نداره...حقی نداره...فقط قسمته مهریه آزار دهندست...که یه موقع پول از کف ندین...و اونم حل بشه...واسه جامعه مردانه ترسی نیست...و وحشت تمامی می افته به دوشه زنانه جامعه...

خدا رو شکر کنین که همسری باب و تفکر عهد قجرتون گیر آوردین...ان شاالله خوشبخت بشین...همه جوره خوشبخت باشین...ولی قبول کنین...تمام حرفهاتون بی منطقیه و فقط میتونه نسخه واسه زندگیه خودتون باشه طبقه تفکر خودتون و همسرتون...نه واسه کله جامعه...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونوقت کدوم‌همسایه واسه خودش شر میخره؟؟ک بیاد شهادت بده؟؟بعدش کجا باید بره از دست‌این‌اقا  اون ...

زندگی خودشوبااون همه مشکل ول کرده اومده برامردم تعیین تکلیف .سرش توگوشیه خبرنداره...

اونوقت کدوم‌همسایه واسه خودش شر میخره؟؟ک بیاد شهادت بده؟؟بعدش کجا باید بره از دست‌این‌اقا  اون ...

هرباوجدانی امضا میکنه.  من برا گرفتن پولم 13تا امضا جم کردم.    خب دیگه حرفتونو قبول دارم ک بعضیا  شهادت نمیدن و بعضیام شهادت دروغی میدن. ولی خب خیلیا هم هستن ک برا شهادت حق پایه ن تاوانش هرچی میخاد باشه. آی عم از اونا

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
بحثه شما مهریه نیست...و گرنه از ابتدا با زنی که مهریش 500 تا سکه بود...ازدواج نمیکردی...همون روز خوا ...

اتفاقازنش هم خوب جبران میکنه براش ...منتهی خب سرش شیره میماله که این فک کنه خیلی رئیسه

هر نکته مبهمی دارین بپرس     دلیلی نداره من 5میلیارد چک یا سفته بدم دست کسی  &nb ...

نکته مبهم اینه که در عوضه بخشیدن مهریه...شما چی بخشیدین...؟؟؟...

سهام...اینو تو مجردی هم داشتم و هر زنی میتونه داشته باشه...شغل...اینو هم هر کسی داره و دارم...اون قسمتی که تلاش میکنین واسه پیشرفت و استقلال رو بگین...شاید به درده ما هم خورد و یاد گرفتیم...😊...

هرباوجدانی امضا میکنه.  من برا گرفتن پولم 13تا امضا جم کردم.    خب دیگه حرفتونو قبول ...

چرا مسایل و قاطی میکنی 

گرفتن‌پول از بدهکار با شهادت برای کتک خوردن ی زن فرق میکنه شما رفتی طلبتو وصول کردی اون اقای قاضی هم نمیاد عین اون ۱۳ نفرو بخاد توی دادگاه و اون بدهکار شما نمیتونه با اون ۱۳ نفر کار داشته باشه 

اماااا وقتی زنی کتک میخوره دقت کن از همسرش کتک میخوره فحش میشنوه هیچ مردی از درو همسایه نمیاد شهادت‌نمیده هیچ مردی حتی بقول شما عادل ترینش چون خودشم‌مرده هرچقدر خانواده دار باشه پاشو میکشه عقب ک یوقت همون اقای معتاد و بی عصاب و فحاش مزاحمتی برای خانوادش ایجاد نکنه 

خانما هم ک خوب از ترس همون همسر یا برای بهم نخوردن ارامش زندگیش اینکارو نمیکنه 

شما خانمت خبر داره تو سایت بارداری هستی؟؟

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  
اقا یسوال  این کسی ک میگین همسرتونه زن خونت کسی ک باهاش سر رو ی بالش میزاری ینی انقدر بهش اعتم ...

یکی اینکه میدونم بعضی زنا گوشی هستن و ممکنه یکی بشینه زیر پاش و هی تو گوشش بخونه 

بعدشم اعتماد دارم  از چشمم بیشتر. ولی خب بحث 5میلیارد پوله  من ب بابامم چک اینقدی نمیدم  چون باهاش میتونه زندگیمو تباه کنه       همچین ریسکی نمیکنم    من ب زنم گفتم  هرچی میخای در حد توانم و نیاز خودت بگو من قبول میکنم ولی مهریه رو ن

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
یه سری چیزاتوبیخ زندگیه توظاهرونبین یه ذره بیشترحواستوجمع کن .من نمیگم تاخودت بری کشف کنی .

بگو لطفا شاید کشف نکنم   شاید ب ذهن شما رسیده و ب ذهن من نرسه 

هرباوجدانی امضا میکنه.  من برا گرفتن پولم 13تا امضا جم کردم.    خب دیگه حرفتونو قبول ...

زندگی زناشویی با بدهی مالی فرق داره...خوده شما...همسایه حتی دورتر از همسایه دارین...که شیشه اییه...دسته بزن داره...فحاشه...همشونم به عینه دیدین...شهادت میدین؟؟؟

قبل از جواب به اینا عاقلانه فکر کنین...زنه جوون دارین...خونتون رو گاهی خالی میزارین...زنتون تو محل رفت و امد داره...زنتون تو خونه تنها میمیونه وقتی سرکارین...بچتون چه دختر و پسر...تو محل میره و میاد...تنهایی میرن و میان...ماشینتون رو تو پارکینگ میزارین...و خیلی چیزهای دیگه....بازم شهادت میدین...حتما نه...

بحثه شما مهریه نیست...و گرنه از ابتدا با زنی که مهریش 500 تا سکه بود...ازدواج نمیکردی...همون روز خوا ...

آدم باشخصیت توهین نمیکنه

همون اول هم موافق نبودم ولی خانمم با داداشاش گفتن بعدا برین محضر و کم کنین

منم ن شما ن شوهر و ن پدر مادرتونو قضاوت نمیکنم 

حرفا و تجربه مو ب اشتراک گذاشتم😊