2777
2789
عنوان

مهریه😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 211 پست
واقعا برای کاربری matin2022 متاسفم. میخواد هم مهریه نده هم زیر بار شروط ضمن عقد و تساوی نمیره یعنی ر ...

کاملا باهاتون موافقم...ایشون اصلا یه حجم کینه دارن...چون حرفه و منطقه ما اینه...اگر مهریه نمیخواین باشه...حقوق خودتون رو به تساوی بدین...اگرم نخواین حق بدین...پس مهریه باید باشه...ایشون فکر میکنن...هر کس با مهریه یا تساوی زن و مرد موافقه...قراره مهریه بگیر بشه...نه اخوی...خیلی از ماها چیزهای بیشتری از مهریمدن به شوهرامون بخشیدیم...ولی اینکه بخوایم خودم رو از حقم محروم کنم...چون اون حقش رو داشته باشه...یعنی به شخصیته خودم لطمه زدم....

گدست باید دو طرفه باشه...وقتی ه مهریه رسید بی عدالتی شد...ولی وقتی به حقوق مردانه رسید...شد عدالت ...این مضحکه

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
طومار ننویس. یکی یکی و کوتا بگو بفهمم چی میگین

طومار ابتدا شما نوشتین...اگر خواهان منطق باشین...میخونین...تند خوانی یکی از مهارتهاییه که هر کسی باید بلد باشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا زندگی سخت و جهنم. ی شرطی هست ب نام عسر و حرج. با اون میشه در ضمن چرا نتونه ثابت کنه معتاد یا ...

فیلم رو دادگاه قبول نمیکنه. شاهد هم باید اقوام نزدیک نباشه چون اونم دادگاه نمی پزیره و حداقل باید دوتا مرد شاهد داشته باشی. بعدش پزشک قانونیم فقط وقتی زخم و جراحتت زیاد باشه بهت لطف میکنه نامه قضایی میده . 

بیخیال جروبحث بامردجماعت اعصاب آدموبهم میریزه فقط این که به سرعزیزش بیادتادوهزاریش میفته .احتمالاعقد ...

ن خودم اذیت نشدم و الانم نیستم. فقط حرصم از قانونه و اینکه خانماخودشونوصاحب حقوق خیالی میدونن.       خیییییلی ناراحت کننده س   

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
دلیلش اگه ظلم مرد باشه خجالت میکشم ولی اگه تیغیدن زن باشه چی

ببین امیدوارم سو برداشت نشه از حرف من 

درسته یه عده کمی اینجوری هستن و از مهریه سواستفاده میکنن اونا ک بحثشون جداست 

ولی کجای دنیا تقسیم اموال بدست اومده بعد از ازدواج تیغ زدن‌حسابه؟

مرد خونه کار گرده زن خونه سختی کشیده و مدیریت کرده جمع کرده شما هنوز دقیق معنی تیغ زدن رو نمیدونی بنظرم 

یکم با‌چشم واقعیت به زندگی و اطراف نگاه کن نه نفع و منفعت اقایون با این  قانون فرمالیته 

و مطمینم ۸۰ درصد اقایون اصن‌نمیدونن سر عقد چی و امضا میکنن شما از ۱۰ تا‌اقا بپرس تو عقد نامه جی و امضا کردی   ببین بهت‌چی‌میگن 

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  
فیلم رو دادگاه قبول نمیکنه. شاهد هم باید اقوام نزدیک نباشه چون اونم دادگاه نمی پزیره و حداقل باید دو ...

اگرهم خانومی شاهد دوتا مرد غریبه ببره همون قانون بهش انگ هرزگی میزنه ک جرا دوتا‌مرد غریبه باید بدنتو بیینه 

کاملا باهاتون موافقم...ایشون اصلا یه حجم کینه دارن...چون حرفه و منطقه ما اینه...اگر مهریه نمیخواین ب ...

حرف منم همینه اما کو گوش شنوا هرچی هم با این آقا بحث کنیم آب تو هاون کوبیدیم...

از نظر شما مهریه درست چیه؟و مهر همسرتون چقدر بوده ک ۵۰۰تاشو بخشیده؟و جسارتا چجوری براش جبران کردی؟

مهریه نباشه بهتره یا یجوری باشه ک باعث خوشحالی زن و مرد باشه   مثل هدیه بهش فکر میکنم

همه 500تارو بخشیدن.  با احترام و محبت چند برابر.  ی مقدارم پول بهشون دادم ک با حساب بورسی خودش باهاشون کارمیکنم براش

برا پیشرفت و مستقل شدنش بیشتر از خودش براش تلاش میکنم 

هر نیاز یا خواسته معقولی داشته باشه یا فراهم میکنم یاهم تلاش میکنم حرفش زمین نمونه

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
مهریه نباشه بهتره یا یجوری باشه ک باعث خوشحالی زن و مرد باشه   مثل هدیه بهش فکر میکنم همه 5 ...

نمیدونم چرا تو مخیله من نمیگنجه مردی ک انقد نسبت به خانما با توپ پر نگاه میکنه و به اون خانم بالایی میگه ازین مهریه خجالت میکشم چطوره ک مهر همسرش میشه ۵۰۰تا سکه و انقدر اقامنشانه با خانمش رفتار میکنه 

حرفاتون یکم  ضدونقیضه 

امیدوارم واقعیت همین باشه روز خوش

حرف منم همینه اما کو گوش شنوا هرچی هم با این آقا بحث کنیم آب تو هاون کوبیدیم...

ایشون طومار تحویله من دادن...وقتی براشون متنه بلند دادم...دیگه وقتی برای خوندن ندارن...چرا؟؟؟...چون قبوله منطق سخته...اگر منم جای این اقا بودم...شاید انکار میکردم...ایشون انگار فقط خودش رو میبینه که زنش مهریه بخشیده و اونم جبران کرده...(خدا میدونه چطوری)...حالا اون بخاطر زنش...از چی گذشته...از کدوم حقش برای زنش گذشته...اگر تساوی برقرار شد که هیچ...اگر نشد که فقط حرفه اضافه هست و گول زدنه عوام...ایشونم فقط خودش و میبینه...از جامعه و جامعه شناسی هیچی نمیدونه...ما منطقی و قانونی میگیم...ایشون فقط دنباله مهریه ندادنه...و احساسی برخورد میکنه...که پوله زوره...

منطقیش اخوی...حقوقت را با مهریه عوص کن...به زنها بگو مهریه بدن...در عوض تمام حقوق شرعی و قانونی و عرفی مردانه رو بهش بده...ببین ایا قبول میکنن یا نع...

واقعا برای کاربری matin2022 متاسفم. میخواد هم مهریه نده هم زیر بار شروط ضمن عقد و تساوی نمیره یعنی ر ...

شما توضیحاتتون قانع کننده نیست

یا شاید فکر میکنین عاقلانه س 

برداشت من یا هر مردی از این قانون مهریه ظلم و پوله زوره

از کی ک زنم بخشید جان عزیزم خییییییلی راحت شدم اصلا ی وعضی. حس میکنم رو ابرام       البته اگه شما میخواین ببخشین حتما با شناخت و اعتماد ب همسرتون باشه 

نمیدونم چرا تو مخیله من نمیگنجه مردی ک انقد نسبت به خانما با توپ پر نگاه میکنه و به اون خانم بالایی ...

دقیقا با تفکر ایشون نسبت به مهریه...چرا این مهریه رو قبول کرده...

تشخیص خوب و بد و معقول بودنه خواسته هم با ایشونه...زن چی فرض شده...اینایی که گفتن رو هر زنی خودش میتونه با خواست و تشخیص و توانه خودش فراهم کنه...😐...نکات مبهم زیادتری مشخص میشه