2777
2789
عنوان

به نظرتون خطری تهدیدم میکنه؟؟؟؟

209 بازدید | 18 پست

بیاید دیگه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4996963/بچه-ها-امروز-خیلی-ترسیدم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
ن بابا یه دیوونه بوده تموم شده رفته مگه شماره پلاک داشتی ک یادداشت کنه

روانی بود هی یه چیز مینوشت

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس عزیزم  خوبه خودت میگی روانی رفتی طرح بسلامتی؟

من شمارو میشناسم مگه

بابا من دختر حساس ترکیده هستم  چه خوبه کاربریتو نگه داشتی من نمیتونم جلو زبونمو بگیرم میترکم

عزیززززم اره فقیهی ام

تو طرح نرفتی

کجایی تو دختر

به به بسلامتی چه بیمارستان توپی  مبارکه خانووووم😍😍😍 نه بابا من نفر ۴۴ هستم  شما مگه ...

اره بهمن تموم شدیم قربونت عزیزم ایشاالله اگهههه از کووید نمیترسی توهم بیای اینجا

اره بهمن تموم شدیم قربونت عزیزم ایشاالله اگهههه از کووید نمیترسی توهم بیای اینجا

ماهم همون موقه تموم شدیم ولی تو تیر فارغ التحصیل شدیم حالام باید تو نوبت طرح فسیل بشیم

اره فقیهی از بیمارستانای مورد علاقمه

اقای قادری هواتو داره؟ پرسنل خوبن؟

فقیهی پرسنل خانمش اکثرا عقده ای بودن

ماهم همون موقه تموم شدیم ولی تو تیر فارغ التحصیل شدیم حالام باید تو نوبت طرح فسیل بشیم اره فقیهی از ...

همه خوبن قادری از همه بهتره

ایشاالله که زود زود درست میشه من سهمیه متاهلی و معدل و اینا داشتم

منم فقط معدل😅😅 ممنون عزیزدلم

اقای لقمانی این هفته بهم۸تا شیفت داده قشنگگگگگ جررررررررر