2777
2789
عنوان

TA

| مشاهده متن کامل بحث + 6611 بازدید | 90 پست
دوست قدیمی خواستم بهت بگم اون چیزی که درباره عشق بی قید و شرط میخواستی بگی رو بنویس. کاملا با مساله بازی های روانی و تحلیل رفتار متقابل مربوطه.
تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز.
من مطالب مرتبط با بازی های روانی رو اینجا تموم میکنم و تاپیک جدیدی رو ایجاد میکنم و ادرسش رو اینجا میذارم. هر کس دوست داره میتونه تو اون تاپیک منو همراهی کنه.

پایان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست قدیمی عزیز من امروز حس خیلی بدی داشتم از اینکه فهمیده بودم من علاقه زیادی به وارد شدن در بازی چرا این کارو نمیکنی؟ دارم. وقتی دربازش بیشتر خوندم و دلیلش رو فهمیدم حالم بدتر شد. بعد فکر کردم که این احساس ناراحتی که دارم یه احساس اصیله یانه.
جوابی که به خودم دادم این بود که احساس ناراحتی من یه احساس اصیله چون من یه چیزی رو از دست داده بودم. اعتمادی که به خودم و بعضی باورها درباره خودم داشتم من درد داشتم. حالم بد بود. برای همین به خودم این مجوز رو دادم که خودمو اروم کنم. کنار کودکم نشستم و بهش گفتم تو ناراحتی. درد داری بهت امپول زدن گریه کن تا اروم شی. دردش تموم میشه و حالت دوباره خوب میشه. ( موضوع اینه که من بعد از گریه کردن باید اروم شم و قرار نیست تو این حس بمونم.)

دوست عزیز بعضی حس ها حس های اصیل نیستن و نباید بهشون میدون داد. این جور حس ها حس های تخریبی هستند. تحلیل رفتار متقابل همه اینها رو در خودش داره برای همین این قابلیت درش هست که حال بد ادم رو خوب کنه. برای همین لازم نیست شما صبر کنی تا حالت خوب شه بعد بیای و با خودت کار کنی چون ممکنه راهت رو اشتباه بری و هر روز حالت بدتر بشه.
دو نمونه دیگه از بازی ها رو اینجا میزارم و دیگه واقعا به بحث خاتمه میدم.

گونه تجاوز یک گونه جنسی از بازی حالا گیرت آوردم فلان فلان شده است. در اینجا بازیگر به نوعی یک دعوت جنسی را به عمل می آورد، وقتی که طرف مقابل با هیجان جنسی واکنش نشان میدهد، بازیگر تجاوز با خشم و عصبانیت او را طرد میکند و خودش عقب نشینی میکند. بازیگر تجاوز در واقع پیراهنی پوشیده که در جلوی ان نوشته شده: من در دسترس هستم. ولی در پشت آن اینطور نوشته شده است: ولی نه برای تو، ها ها.
بازی تجاوز برای کسب نوازش است که پیامد ان یک طرد جنسی خفیف است. در بازی درجه سوم، بازیگر تجاوز تا زمان تماس جنسی منتظر میشود و سپس تغییر نقش با فریاد تجاوز آشکار میشود. همان منبع، ص505
گونه های بسیاری از بازی حالا گیرت اوردم وجود دارد که در ان وضعیت قربانی اولیه به عنوان یک وضعیت خرابکاری به کار میرود و مرحله تغییر نقش تا زمانی که با آن رویارویی نشده است، ایجاد نمی شود. بازیگران بازیهای "احمق" و " من بیچاره" به ترتیب با " من نمیتوان فکر کنم" و " من نمیتوانم به خود کمک کنم" به خرابکاری میپردازند. انان ممکن است راضی باشند که در این وضعیت قربانی تا زمانی که نوازش ها به سویشان می اید باقی بمانند. به هر حال هر گاه شخصی با این بازیگران به نوعی رو به رو شود که از انان بخواهد فکر کنند و یا کاری برای خود انجام دهند، انان ممکن است با عصبانی شدن و تهمت زدن تغییر نقش دهند: باید میدونستی که من از تو هیچ کمکی نمیگیرم ص505

در پایان باید بدانید که:
"شما نمی توانید هیچ شخصی را وادار کنید که از بازیهای خود دست بردارد و یا اینکه شما را درگیر بازی نکند. ولی با استفاده از اختیارها و انتخابها، میتوانید خود را از بازیهای روانی دور نگهدارید و یا اگر میبینید وارد بازی شده اید از ان خارج شوید. اگر برایتان اهمیت دارد با انجام این کار احتمال اینکه شخص مقابل هم از بازی بیرون بیاد به حداکثر میرسد."ص508
مایا جان پست اخرت را به شدت تایید میکنم مادامی که کسی بخواهد بازی کند دیگران نمی توانند اورا منصرف کنند .من خودم به دیگران کمک میکنم ولی وقتی متوجه میشوم وارد بازی شدم به راحتی خارج میشوم .چون به صورت منطقی میفهمم وقتی کسی کمک نخواهد من نمیتوانم کاری انجام دهم.من باوجدان خودم در گیری ندارم جون میتوانم بازی را تشخیص دهم .
به او گفته شد : " وارد بهشت شو " . گفت: "ای کاش قوم من می دانستند"
بیتا جون از حضورت ممنونم من اینو از شما یاد گرفتم و امروز از یه بازی که مدت ها بود درگیرش شده بودم خارج شدم. چون به یقین رسیدم که در یک بازی گرفتار شدم. و از این تشخیص خودم خوشحال شدم. این حس خوب رو مدیون راهنمایی شما هستم.
دوست قدیمی عزیز من همچنان مطلبم رو تو یه تاپیک دیگه میذارم یکی از دلایلش هم اینه که فکر می کنم اگه تو بخش عمومی ایجاد شه بهتر باشه دوم اینکه اینجا میتونم مطالبی رو بذارم که بیشتر مربوط به خودت باشه. این به معنی ترک کردنت نیست. هر چی دوست داری بگو. میتونیم مطالبی که اونجا مطرح میشه به صورت موردی درباره خودمون تمرین کنیم. میتونیم همین درگیر نشدن در بازی رو درش تمرین کنیم اینکه با هم حرف بزنیم ولی درگیر بازی نشیم. بازی ها حس هایی به ادم میدن که حس اصیل نیستند و حال ادم رو بهتر نمیکنند حتی اگر موقتا باهاشون احساس ارامش کنی.
از حرف زدن نترس بگو.
من تصمیم گرفتم تو این تاپیک درگیر بازی روانی نشم. رک بهت میگم که این بازی روانیه و اون بحثو ادامه نمیدم. من صمیمانه دوست دارم کمکت کنم به شرطی که خودت هم این تصمیمو داشته باشی.