🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
دوتا بردارن میرن ی شهر دیگ کار میکنن هرچی ک پول جمع میکنن هرماه واسع زناشون میفرستن زن اولی هرچی پول ب دستش میرسه میده وسایل خونه میخره زن دومی پولارو میبره واسه خودش خرج میکنه و ب خودش میرسه وقتی شوهراشون برمیگردن خونه شوهر اولی میگه به به چه خونه ای دارم حیف نیست من بااین خونه زنم این شکلیه میره ی زن دیگ میگیره دومی میره خونه میگه چه زن زیبایی دارم حیف نیست زنم توی اینطور خونه ای زندگی کنه زنش و میبره ی خونه خوب واسش میگیره
خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️
خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️
اگ میدونی داره اینو یادت باشه نزار خسیس بار بیاد این قانون زندگی توی عقد ازش بخواه البته در حد توانش ...
خب منم بهش میگم اما میگه خودم بعدا برات میخرم بعدا فلان میکنم نمیدونم این بعدا کی میرسه یا میگه اوضاع مالیم خوب نیس توهم توقعتو بیار پایین چیز زیادی هم ازش نمیخاما مثلا تابحال از اول عقد برام کادو نخریده یبار گفتم دوس دارم میای پیشم برام گل رز بیاری خیلی دوس دارم میگع چه توقعاتی داری تو
حالا کار کردنم خوبه ادم هم از بی کاری در میاد هم ی پولی واسه خودش پس انداز میکنه ولی ن اینکه بگی من خودم رییسم من خودم پول دارم و فلانم اتفاقا این اداها اصلا زنونه و جذاب نیست
بیخود ؟چرا ؟ شما برو از هر کسی میخوای بپرس ببین من درست میگم یا شما ؟ در ضمن اگر یکم هم که شده شما ...
میگن کسی که یه کتاب میخونه ادعای داناییش میشه باید مطالعه رو بیشتر کرد... ولی زندگی مشترک یعنی هرچی دارن بریزن وسط نباید سیاست بیخودی داشت تو این زمینه مرد فکر کنه زن خرج نداره خیلی خیلی بد میشه
مثلا من چند وقت پیش تو اینستا دیدم یک دختر خپش سلیقه ای نشان کتاب با نمد درست میکرد چقدر هم قشنک با قیمت خوب
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
بهش بفهمون پرو میشه ببخشیدا خیلی عذر میخوام چطور میاد بغلت میخابه نمتونه خرج تو بده؟
دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
چه جالب😁😁😁دقیقا همیشه میگم کدومش درسته ب خودم برسم یا برا خونه خرج کنم،گیج دارم میشم ،کدوم بهتره؟ ...
عزیزم بیشتر ب خودت برس خودت از همه چیز مهمتری