بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️
اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم یا حداقل با خاصیت بودم خواهر ا جونگکوک هستم چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟ من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومداگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم
من کارمندم...هیچ وقت پول نگرفتم تازه پول خودمم میدم برا خرج خونه😛
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
جدی با این سنتون خجالت نمیکشید تو این سنتون پول تو جیبی بگیرید ؟ بعد میدونید مرد ها با همین پول دادن ها ( البته بعضی هاشون ) میتونن قشنگ زندگیتونو از دستتون در بیارن و کنترلتون کنن ؟
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿