2777
2789
چجوری نامزدتو متقاعد کردی خرجتو بده؟ من تازه عقد کردم شوهرم زورش میاد پول آرایشگاه بده وقتیم میده قش ...

کار خاصی نکردم ولی از همون روز اول جوری رفتار کردم ک بدونه خرج دارم و باید واسم خرج کنه هرچی ک خاستم بهش گفتم برام بخره ی جوزی واسش جا انداختم ک دیگ خودش بدونه وظیفشه ک واسم خرج کنه 

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️
چجوری نامزدتو متقاعد کردی خرجتو بده؟ من تازه عقد کردم شوهرم زورش میاد پول آرایشگاه بده وقتیم میده قش ...

اگ میدونی داره اینو یادت باشه نزار خسیس بار بیاد این قانون زندگی توی عقد ازش بخواه البته در حد توانش، تا وقتی ک رفتین سر خونه زندگی بدونه زن خرج داره، همش نگو ن نمیخوام عادت میکنه، بزار حساب کنه شوهر منم اینقدر حساب کرد هر دفعه گفتم چیو حساب میکنی یعنی چی میخوای برا کی خرج کنی چ ارزشی داره تا بیخیال شد

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه از استارتر عزیز🙏🏻🌷

بچه ها من با یه سایت فروش کتاب همکاری میکنم جاهای مختلف سعی کردم تبلیغ کنم ولی نشد واقعا به این درآمد نیاز دارم ممنون میشم شما اگه خواستید کتاب بخرید از لینک من وارد این سایت بشید که یه پورسانتی هم به من تعلق بگیره  همه کتابای این سایت تخفیف داره میتونید برای خرید وارد لینک زیر بشوید و کتاب های دلخواهتونو تهیه کنید ☺📚👇🏻

https://iranketab.ir/c/85984a

خانوما انقد جبهه نگیرید ک خودتون فلان کنید و از کسی پول نگیرید والا بخدا زنی ک خرج نداره ارج نداره

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️
مگه میشه

اره میشه منم شاغل نبودم هیچ پولی نمیگرفتم...گاهی میشد دو ماه هیچی نگیرم...گاهی یه ماه نصف حقوقشو خرج میکردم پول تو جیبی برا بچه اس ک مدیریت یاد بگیره...وگرنه خانم هر وقت هرچی بخاد اقا در حد توان باید تهیه کنه...یه بار عروسی پول لباس وارایشگاه میخای...دوماه هم محرم وصفر وکرونا هیچ نمیخای...پول توجیبی چ صیغه ایه اخه...تو هین ب زن میشه والا

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
خب چرا نمیرین سر کار 

دوست نداره چ کنم

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
خانوما انقد جبهه نگیرید ک خودتون فلان کنید و از کسی پول نگیرید والا بخدا زنی ک خرج نداره ارج نداره

صدباریکلا،منم کل حرفم اینه،اکثرا دارن افتخا میکنن مگه بچه ایم پول توجیبی بگیریم،منظور منو اصلاااا نگرفتن،😑

چه حرف بیخودی زدیییی.

بیخود ؟‌چرا ؟ شما برو از هر کسی میخوای بپرس ببین من درست میگم یا شما ؟ در ضمن اگر یکم هم که شده شما مطالعه کنید و کتاب زنان زیرک زو بخونی میبینی من چی میگم 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
البته این که کارمندم هستم تاثیر داره😅 سیزده ساله ازدواج کردم نتونستم شوهرم راضی کنم ...

خخخخ منم مثل تو....تازه پولامو میدم برا خرج زندگی...لباس دوتا دخترا هم کلن با منه....البته اینکه شوهرم هرچی بخامو ب نامم میزنه و خیلی دوستمون داره بی تاثیر نیس...‌ما یه تیمیم یه تیم ۴ نفره....

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰