2777
2789
عنوان

خیانت کردم.

1945 بازدید | 81 پست

میدونم که کار خیلی اشتباهی انجام دادم نیازی به توهین و این حرفا نیست فقط ازتون راهنمایی میخوام . برای خودمم خیلی خیلی متاسفم . من به دوست پسر اولم خیانت کردم . و اون حس کرده . چند روزی هست با یه پسری کانکت شدم و باهم دوست شدیم من باید یکیو انتخاب کنم . اما مشکل اینجاست که دقیقا نمیتونم و نمیدونم چیکار کنم . اولی کسیه که خیلی بهم کمک میکنه و بعد سال ها ارامش به دست اوردم ازم ۱۸ سال بزرگتره سرش تو کار و زندگی خودشه اما هیچ آینده ای باهاش ندارم حتی شاید بیشتر از ۴ ماه دیگه نتونیم باهم باشیم  . دومی هم ۵ سال ازم بزرگتره و فعلا سربازه از رفتارش مشخصه که دوستم داره .اینم میدونم که وقتی خیانت کردم خیانت میبینم اینم میدونم که خیلی کارم اشتباه بوده اینم میدونم که واقعا ته آشغال بازیه خیانت کردن. خواهشا کمک کنید راهنماییم کنید من نمیدونم باید چیکار کنم و کیو بزارم کنار و کیو انتخاب کنم. باید یه کاری کنم.😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونی که ۱۸ سال ازت بزرگتررو بذار کنار

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

لازم نبود جریان خیانتو بگی

همین دو تا کیس رو معرفی میکردی کافی بود

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

با جفتشون کات کن 

اول با خودت کنار بیا بعد وارد رابطه شو اول وفاداری رو یادبگیر بعد برو تو زندگی یه نفر دیگه

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

هیچچچ وقت  خیانت  نکن  اگه هم بین دو نفر  دگ دل شدی  دومی رو انتخاب کن اگه اولی رو دوسداشتی  طرف  دومی  نمیرفتی .... هر کی خیانت کرده  بعدش پشیمون  شده  به منم خیانت  کرد   اخرش اشک خودش در اومد

بیشرافت   فقط همینو میتونم بگم  نمیدونی اون پسره  چه حالی داره  خااااک

بله میدونم گفتم نیازی به توهین نیست کامل بخونید متوجه میشید . و این که اون خبری نداره . فقط حس کرده . انواع خاک های عالم توی سرم بازم میگم نیاز به توهین نیست