2777
2789
عنوان

خیانت کردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 81 پست

عزیزم ۱۸ سال اختلاف سنی خیلی زیاده.. من با همسرم ۸ سال فاصله سنی داریم مدام تو دعوا ها و بحث ها یاداوری میکته که اشتباه کرده و سنم کمه و ..

علاوه بر این شاید خودت بعدها پشیمون شی بابت این انتخاب،به نظرم بیشتر فکر کن.

و حتما محبور نیستی تو این بازه زمانی با کسی وارد رابطه شی.. اگه بین دوتاشون تردید داری یعنی هیچکدوم رو عمیقا دوست نداری پس به نظر من انتخاب خوبی نمیتونن باشن برات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستی تعهد نمیاره . کسی که دوست میشه ،تعهدش به چی بنده ؟هیچی. باز اون تیکه کاغذ برات حق و حقوقی می ...

یه بار دیگه میگم 

شما اینجوری هستی و فقط با اون یه تیکه کاغذ انسان بودن و تعهد رو میفهمی به بقیه نسبت نده 

ریپلای هم نکن چون انگار هر چی توضیح میدم نمیخوای بفهمی و فکر می‌کنی همه مثل خودتن

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
دوستی تعهد نمیاره . کسی که دوست میشه ،تعهدش به چی بنده ؟هیچی. باز اون تیکه کاغذ برات حق و حقوقی می ...

این حرف شما مثل این میمونه که بگی وقتی ازدواج کردی مجبوری پایبند باشی درحالی که اجبار یه رابطه رو نگه نمیداره فقط علاقه و وفاداریه که یه رابطه رو نگه میداره حتی تو دوستی.

پسر ادم  نیست؟ پسر دل نداره؟؟؟؟ چرا همتون  اینجورید  فک میکنید پسرا یه تیکه سنگن

چرا نیست فقط خودشون جوری رفتار کردن که آدم حس میکنه هیچ احساساتی ندارن ،همون کسی که ادعا داشت منو دوست داره اخرش برگشت بهم گفت من تحمل هیچ کس و تو زندگیم ندارم و هیچ حسی ندارم نمیتونم ابراز علاقه کنم بلد نیستم حرفای قشنگ بزنم! مثلا من حرف قشنگ میزدم میگفت اه اه خب به نظرتون حق ندارم همچین فکری کنم من همش به فکر اون بودم تو این کرونا همش میگفتم مراقب خودت باش ولی اون اصلا نگران مردن یا نمردن من نبود حالا مثلا دوستم داشت نداشت چی میشد ،خب به نظرتون قلبش از سنگ نیست چیه پس از گل نازکتر بهش نگفتم با وجود تمام اذیتاش البته همه مثله این آقا نمیشن !