2777
2789
عنوان

خیانت کردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 81 پست

از ریشه کارت اشتباهه مگه چته اینقدر عجله دازی؟ لنگ یه مردی؟ ول کن بابا حالا ما شوهر کردیم کجای دنیا رو گرفتیم اینقدر برده یه مرد نباشین

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

عزیزم تهش خدا خیانت نشونت میده با هر کدوم که بری

مگه به اولی بگی یا دومی ببینی چی میشه

بالاخره خودشون میفهمن هیچوقت دروغ پنهون نمیمونه فقط همینو میتونم بگم

Kendin istediğin gibi yaşa👼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت میگی میدونی خیانت میبینی پس فرقی تداره یکیشونو انتخاب کن اونم خیانت میکنه دیه 😁

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

چرااولی اینده نداره???این اسمش خیانت نیستا دختر حق انتخاب داره حتی اگر بایکی دوست باشه وقتی بیینه اینده نداره انتخابش وعوض کنه خیانت مال وقتیه ک باطرف قول ازدواج داده باشی همه چی اوکی باشه واسه باهم بودن ولی توازسرهوس بری بایکی دیگه 

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 
بیشرافت   فقط همینو میتونم بگم  نمیدونی اون پسره  چه حالی داره  خااااک

هیچ حالی نداره 

خیلی جدی نگیر 

رابطه ها به ازدواج ختم میشه انقد بهم پایدار نیستن اینکه  هنوز مشخص نیست داستان چیه

متاسفم

اگه نمیخواستی و دوستش نداشتی 

چرا با ادمی که ۱۸, سال ازت بزرگتره دوست شدی 

واقعا نمی‌دونم به آدمی مثل تو چی باید گفت

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 

حتما ک نباید تو رابطه باشی کمی به خودت فرصت بده، ک هم هوایی بخوری ک هم یکم از نظرعقلی و قلبی رشد کنی و وقتی شرایطه درستو فهمیدی وارد یه رابطه خوب بشی

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

تو ازدواج نکردی باهاش فکراتو بکن اگه به ازدواج ختم نمی شه تمومش کن 18 سال اختلاف سنی زیادیه اون سربازم به درد نمی خوره چون تا بیاد بره سرکار خودشو جمع کنه برا ازدواج سن تو می گذره 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

کیو انتخاب کنم 

کدومو شکار کنم 🤔🤔🤔

واقعا هیچکدوم چون به هردو ظلم کردی بهتره 

از زندگی دوتاشون بری بیرون وتمام

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..