2777
2789
عنوان

خیانت کردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 81 پست
از ریشه کارت اشتباهه مگه چته اینقدر عجله دازی؟ لنگ یه مردی؟ ول کن بابا حالا ما شوهر کردیم کجای دنیا ...

چرا خاک تو سرت؟؟؟ حتما اون اقا اون ملاک هایی رو که میخوای نداره.ولی به نظرم بهتره که رابطه 3نفره رو ادامه ندی.با یکی کات کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جفتشو بزار کنار

اینا دیگه چه کسایین تور میکنی

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
 بله میدونم گفتم نیازی به توهین نیست کامل بخونید متوجه میشید . و این که اون خبری نداره . فقط ح ...

با 18 سال بزرگترچرادوست شدی آخه😐کات کن باهاش عزیزم.

با فاز عذاب وجدان وترحم گند نزن به زندگیت.

سربازم گزینه مناسبی نیس.

من و موناتهرانی باهم تو یه بشقاب 
دوس پسر اصلا خیانت حساب نمیشه که

تعهد ربطی به سند ازدواج نداره که دوستم😂وقتی سندازدواج باشه ولی تعهد نباشه به چ دردی میخوره آخه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
۲۲

اوف 22 با 40 اصلا به هم نمی خورید ولش کن اون اصلا باید با یه 5 سال کوچیکتر از خودش باشه 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
 بله میدونم گفتم نیازی به توهین نیست کامل بخونید متوجه میشید . و این که اون خبری نداره . فقط ح ...

انواع خاک ها ببخشید خندم گرفت😂

خو عزیزم خودت توضیح دادی ک،ولی بنظرم هیچکدوم مناسب نیستن اولی خیلی فاصله سنی دارین،دومی هم ک تکلیفش معلومه

بیشرافت   فقط همینو میتونم بگم  نمیدونی اون پسره  چه حالی داره  خااااک

خودش بیشرافته که رفته دختر 18 سال ازخودش کوچیکترو گول زده طرح رفاقت ریخته باهاش

من و موناتهرانی باهم تو یه بشقاب 
چرااولی اینده نداره???این اسمش خیانت نیستا دختر حق انتخاب داره حتی اگر بایکی دوست باشه وقتی بیینه ای ...

بله ولی اول باید از اون کسی که حس می‌کنه باهاش آینده نداره جدا بشه بعد بره سراغ بعدی نه همچین کثافت کاری که یکی رو تو آب نمک نگه داره که اگه بعدی به دردش نخورد بیاد سراغش 

این ته لجن بودنه 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی