2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15495 بازدید | 2811 پست
ممنونم دوست‌  خوبم💓❤️

عزیز تفسیر صفحه ی چهار قرآن و متن صفحه ی پنج قرآن در صفحه ۱۴ تاپیک 

و 

صفحه ی ششم قرآن در صفحه ی ۱۷ تاپیک هست 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
😎😎😎😎 دوستت دارم عزیززززم 😇😇😇😇

منمممممممممممممم😀😚

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوست گلم خوبین؟  شب شماهم بخیر  انشالله نگاه خدا در زندگیتون همیشه باشه و بهترین ها ...

مرسی خواهرم ...مال شماهم قبول باشه برات بهترین ها رو آرزو میکنم........موفق باشید......یاعلی......

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
@1321     @elahemilany98     @ساناز22     @غزل82   &nb ...

سلام عزیزم ممنون ..‌الان چون مشغله کاریم زیاد هست اگر یه زمانی یا تاپیک تگ کردید و متوجه نشده باشم جلوتر معذرت می‌خوام از خواهر عزیزم 🌹🙏⁦❤️⁩😘

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
عزیز تفسیر صفحه ی چهار قرآن و متن صفحه ی پنج قرآن در صفحه ۱۴ تاپیک  و  صفحه ی ششم قرآن د ...

سپاس گلم اجرت با خدای منان.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
عزیزان صفحه ی ششم قرآن کریم در صفحه ی هفدهم تاپیک هست 😘   @آناعشق     @rahaa98 ...

سلام.ممنونم عزیزم.خوندم.

خداخیرت بده .التماس دعا دارم ازت.

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

دوستان عزیز صفحه ی هفتم قرآن 😍 

عزیزان نکات کلی و پیام های آیه در این لینک هست و بنظرم ساده و روان هست و کوتاه : 

http://hefztakhasosi.ir/تفسیر-قرآن/تفسیر-سوره-بقره/تفسیر-روان-آیات-38-تا-48

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

عزیزان صفحه ی هفتم قرآن در صفحه ی نوزده تاپیک هست : 😘😘😘

@gh73  

@سواره  

@جوجههههه  

@مامان_بچه_هام  

@دخترک_موفرفرری  

عزیزان صفحه ی هفت  قرآن در صفحه ی نوزده تاپیک هست 😗 

@rahaa98  

@درمسیرخدا  

@آناعشق  

@elahemilany98  

@ملکه__یخی  

ممنون 😘⁦❤️⁩

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سپاس از شما.. خوندم گلم.. اجرتون با امام حسین

عزیز صفحه ی هفتم قرآن 😘