2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15495 بازدید | 2811 پست
صفحه ی ششم قرآن دوستان در صفحه ی هفدهم تاپیک هست *  @سواره     @gh73   &nb ...

سلام ابجی مستانه جونم خوبید شبتون بخیر

قبول باشه عزیزم اجرتون با امام زمان عج

منم امروز صفحه شش از قرآن رو خوندم 

انشاءالله خدا ازماهم قبول کنه....الهی امین...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزان تفسیر صفحه ی چهار قرآن و متن صفحه ی پنج قرآن در صفحه ۱۴ تاپیک 

و 

صفحه ی ششم قرآن در صفحه ی ۱۷ تاپیک هست 

@horaan  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام عزیزدلم  مرسی ک صدام زدی😘😘

عزیز تفسیر صفحه ی چهار قرآن و متن صفحه ی پنج قرآن در صفحه ۱۴ تاپیک 

و 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
مرسی😁❤

عزیزاتفسیر صفحه ی چهار قرآن و متن صفحه ی پنج قرآن در صفحه ۱۴ تاپیک 

و 

سلام،منم هستم

عزیز تفسیر صفحه ی چهار قرآن و متن صفحه ی پنج قرآن در صفحه ۱۴ تاپیک 

و 

خدا نکنه شرمنده دیشب خوابم برد بابتماز شب

دشمنت شرمنده عزیز شما همیشه به من لطف داشتی 😘😘😘

ممنونم عزیزم که منشن می کنی، میخواستم بگم ایراد نداره من زودتر می خونم با قرآن خودم؟ بعد نماز مغرب و ...

نه قوربونت برم چه ایرادی 😘😘😘 قبول باشه عزیزم 😗

سپاس از شما.. خوندم گلم.. اجرتون با امام حسین

قبول باشه 😘😘😘 ممنونم عزیزم 😍 نگاه خدا در زندگیتون مستدام 😗

نه قوربونت برم چه ایرادی 😘😘😘 قبول باشه عزیزم 😗

ممنونم، فدای تو. ولی هرروز میام این تاپیک سر می زنم❤💚🙏🌸😍

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

دشمنت شرمنده عزیز شما همیشه به من لطف داشتی 😘😘😘

این لطف نیست از دوست داشتن 😊❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
سلام ابجی مستانه جونم خوبید شبتون بخیر قبول باشه عزیزم اجرتون با امام زمان عج منم امروز صفحه شش از ...

سلام دوست گلم خوبین؟  شب شماهم بخیر 

انشالله نگاه خدا در زندگیتون همیشه باشه و بهترین ها براتون رقم بخوره 😘😘😘😘 

قبول باشه عزیزم 😘😘😘

ممنونم، فدای تو. ولی هرروز میام این تاپیک سر می زنم❤💚🙏🌸😍

عزیزیییییی😍😍😍 خدا رو شکر 😍 ایشالله که بتونیم با نگاه و لطف خدا و همراهی شما عزیزان بریم جلو 😇

این لطف نیست از دوست داشتن 😊❤

😎😎😎😎 دوستت دارم عزیززززم 😇😇😇😇