2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15495 بازدید | 2811 پست

دوستای عزیزم 😗 صفحه ی ششم قرآن کریم ☺ 

از دوستای خوبمون @h_sadat و @بانوی_بی_نشان عزیز دعوت میشه ما رو با کلام زیباشون همراهی کنن ، 🤗 

دوستان تفسیر در این لینک هست ؛( یکم طولانیه )

http://tadabbor.org/?page=tadabbor&SOID=2&AYID=30,31,32,33,34,35,36,37&TPIV=T2

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صفحه ی ششم قرآن دوستان در صفحه ی هفدهم تاپیک هست * 

@سواره  

@gh73  

@جوجههههه  

@دخترک_موفرفرری  

@mahimahi73  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

عزیزان صفحه ی ششم قرآن کریم در صفحه ی هفدهم تاپیک هست 😘  

@آناعشق  

@rahaa98  

@ترنم_ترنم  

@انگلیسی_خطیر  

@مائده6525221  

دوستان صفحه ی هفدهم تاپیک ، صفحه ی ششم قرآن کریم هست 😍 

@مامان_بچه_هام  

@ملکه__یخی  

@malake_yazdahom  

@1273  

دوستان صفحه ی هفدهم تاپیک ، صفحه ی ششم قرآن کریم هست 😍  @مامان_بچه_هام     @مل ...

ممنون عزیزم اجرت باخدا♥️🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

@1321  

@elahemilany98  

@ساناز22  

@غزل82  

دوستان عزیز صفحه ی ششم قرآن در صفحه ی هفده تاپیک موجوده 😘

ممنون عزیزم اجرت باخدا♥️🌻🍃

قربان شما عزیزم 😗

صفحه ی ششم قرآن دوستان در صفحه ی هفدهم تاپیک هست *  @سواره     @gh73   &nb ...

ممنون زندگی❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

@Shahrzad  

@sar_be_hava  

دوستان عزیز صفحه ی ششم قرآن کریم در صفحه ی هفده تاپیک هست 😘

قوربونت برم عزیزم 😘😘😘🤗🤗

خدا نکنه شرمنده دیشب خوابم برد بابتماز شب

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ممنونم عزیزم که منشن می کنی، میخواستم بگم ایراد نداره من زودتر می خونم با قرآن خودم؟ بعد نماز مغرب و عشا می خونم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)