2821
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

15481 بازدید | 2811 پست

دوستانی که دوس دارین باهم ختم قرآن کنیم انشالله بیایم از روزی یک صفحه شروع کنیم 💛 

امروز صفحه ی اول ،

اگر میدونین دوستانی هم دارین که قرآن میخونن و دوس دارن تگشون کنین 😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

سلام عزیزم من هستم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم من هستم

سلام عزیز 😍 خوش اومدین 🤗

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام عزیز 😍 خوش اومدین 🤗

فدات گلم😍❤

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
مننننننن💜💜🧡💛💚

خیلی هم عالی ، 😍😍😍😍 خوش اومدین 

سلام،منم هستم

سلام عزیزم 😍😍😍 خیلی خوش اومدین 😍

منننن  لطفا معنی هم باش

خیلی خوش اومدین😍😍😍 چشم 😍😍😍

منننن  لطفا معنی هم باش

تو ذهنم بود که یه تاپیک بذارم هرروز یه آیه با تفسیرش ، چون معنی بدون تفسیر ممکنه باعث یشه بد بفهمیم ایه رو بنظرم

سلام آبجی گلم منم هستم اجرتون با امام حسین ع

منم هروز تک کنید من یادم میره تاپیکو عزیزان

@rahaa98‍ 

@sar_be_hava  

@آناعشق @sayeh6859

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
2790
2823
2791
2779
2792