2821
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15481 بازدید | 2811 پست
سلام آبجی گلم منم هستم اجرتون با امام حسین ع منم هروز تک کنید من یادم میره تاپیکو عزیزان @rahaa98 ...

سلام عزیزم 

خوش اومدین 😍😍😍😍 ممنونم دوستاتونو دعوت کردین 😍😍😍😍 

چشم حتما😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام آبجی گلم منم هستم اجرتون با امام حسین ع منم هروز تک کنید من یادم میره تاپیکو عزیزان @rahaa98 ...

سلام مهربون ♥️ ممنونم 🌺 خوندم گلم

هستم البته اگر امکانش هست تگم کنید

🌷🌷🌷💐💐💐💐

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی خوبه اگر زدی لطفا منو تو اون تاپیکت صدا کن

چشم حتما عزیزم 😍😍😍😍انشالله

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

@اعتصامی‍ 

@مائده6525221‍ 

@sar_be_hava  

@rahaa98‍ 

@7272‍ 

@دایناسور_صورتی‍ 

@تیناز71‍ 

@شانسی‍ 

@پارکر‍ 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

@مائده6525221‍ 

@مائده6525221‍ 

@سینوس‍ 

@sayeh6859‍ 

@یامهدی12_‍ 

@یامهدی313‍ 

@یامهدی0زهرا‍ 

@جامانده1‍ 

@همتا69‍ 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
@مائده6525221 ‍  @مائده6525221 ‍  @سینوس ‍  @sayeh6859 ‍  @یام ...

وای قوربون شما چقد زحمت کشیدین خدا خیرتون بده 😍😍😍😍😍😍😍😍😚😚😚😚😚

وای قوربون شما چقد زحمت کشیدین خدا خیرتون بده 😍😍😍😍😍😍😍😍😚😚😚😚😚

سلام گلم خواهش میکنم ...مثل اینکه تگ ام هنوز خرابه بعضی دوستان رو تگ میکنه بعضی رو نه😂

یکی بلده اینها رو تگ کنه که هروز قرآن رو با یک صفحه خوندن شروع کنیم ختم کردن قرآن انشاءالله 

اجرتون با امام زمان عج باشد.....یاحق...

سلام گلم خواهش میکنم ...مثل اینکه تگ ام هنوز خرابه بعضی دوستان رو تگ میکنه بعضی رو نه😂 یکی بلده ای ...

سلام عزیزممممم خیلی خیلی زحمت کشیدین برا منم پیش میاد همینجوری یه وقتا میگیره یه وقتا نه، من دوباره امتحان میکنم عزیزم 😍😍😍😍 خیلی خیلی لطف کردین 

2790
2823
2791
2779
2792