2821
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15481 بازدید | 2811 پست
@gh73     @فاطمه_میم    

سلام عزیز شرمنده دیشب جوابم برد برای همه چی حتی نماز شب ببخشید😳

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@جامانده1     @elahemilany98    

سلام خواهر گلم ممنون 😘🍃🙏🌹

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام عزیز شرمنده دیشب جوابم برد برای همه چی حتی نماز شب ببخشید😳

سلام عزیز دلم این چه حرفیه 😍 شما عزیزی 😘 

تو این تاپیک مهمون ما هستی عزیزم؟ 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام عزیز دلم این چه حرفیه 😍 شما عزیزی 😘  تو این تاپیک مهمون ما هستی عزیزم؟

بله هستم تا آخرش تگم کنیا بلبلم😊❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
بله هستم تا آخرش تگم کنیا بلبلم😊❤

قوربونت برم 😍😍😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
ممنون گل  شرمنده نمیرسم بخدا در حال مطالعه هستم  حاجتتون روه

دشمنتون شرمنده عزیزم 😍 بهترینا رو براتون آرزو دارم 😘

@mahimahi73‍ 

@mahimahi‍ 

@mahimahi‍ 

@درمسیرخدا  

@منتظر_معجزه‍ 

@خوشبختs  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
2790
2823
2791
2779
2792