2777
2789
عنوان

خانمایی که سقط جنین کردن بیان

396 بازدید | 62 پست

درد داره چجوری اینکارو میکنن بیهوش میکنن؟

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ساکشن کردم ۱۱ هفته.بیهوش کردن هیچی متوجه نشدم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
من ساکشن کردم ۱۱ هفته.بیهوش کردن هیچی متوجه نشدم

از کجا پیدا کردین ادمشو چجوری

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
من هفت هفته سقط داشتم با دارو سقط شد دردم داشت😔😣همه جوره سخته هم جسمی هم روحی 

نه اونی که ماما سقط میکنه مثلا ساکشن

چند هفته ؟

من هفت هفته و چهار روز بودم قلبش تشکیل نشد مجبور به سقط شدم ت بیمارستان هر سه ساعت دو تا قرص داخل واژنم میزاشتن دوتا زیر زبونم هی تب میکردم بعذش لرز ۲۵ تا سرم زدم تو سه روز گفتن از عوارض قرصص درد نداشتم بعدش بردنم سونو واژینال دیدن بقایا مونده مجبور به کورتاژ شدم بخاطر اسمم بی حسی کمر شدم بیهوش نشدم دردی نداشتم بعد عمل الان یکماه گذشته فقط کمرم جا امپولم درد داره.دیگه دردی نداشتم.

🥰🤱🏻
من هفت هفته و چهار روز بودم قلبش تشکیل نشد مجبور به سقط شدم ت بیمارستان هر سه ساعت دو تا قرص داخل وا ...

من منظورم اونیه که بچه نمیخوان سقط میکنن میرن پیش ماما یا دکتر

از کجا پیدا کردین ادمشو چجوری

سقط من عمدی نبود عزیزم.رشدش متوقف شد.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
سقط من عمدی نبود عزیزم.رشدش متوقف شد.

من منظورم اونایی که عمدی سقط کردنه