من منظورم اونیه که بچه نمیخوان سقط میکنن میرن پیش ماما یا دکتر
باید بری پیش ماما.بهت قرص سایتوتک میده.استفاده میکنی سقط میشه.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
شوهرم نمیخواد وگرنع من میخوامش میترسم بمونه خرجیشو ندع ...
اول تو خونه روش های خونگیو امتحان کن که ممکنه بش اسیب برسه بعد برو سونو دکترت ممکنه بفهمه اسیب رسیده بهش و باید سقط بشه..دیوونه نشی مشت بکوبی به خودتا میزنی خودتو مربض میکنی..زعفران دم کرده بخور..رازیانه بخور.پله برو پایین بالا بیا..زود باید کاراتو بکنی چون سقط هر چی بچت بزرگ تر بشه درذش بیشتره
تو رو خدا چجوری دلت میاد اینکار را کنی تو رو قران اینکار را نکن بخدا یه عمر پشیمونی و عذاب وجدان میاره برات زندگیت نابود میشه بعدشم ممکن سقط نشه خدای نکرد یه بچه ناقص بیاد تو دامنت شکر خدا کن و ابدا ب اینکار فکر نکن اون یه موجوده زنده است من این اشتباه را کردم تازه دوهفته بود و واقعا بخدا قلبم درد میگیره ک چرا اینکار را کردم چرا کسی نبود راهنمایم کنه خواهرم خواهرانه بهت میگم تو را به این ماه عزیز ابدا اینکار را نکن