2777
2789
عنوان

خانمایی که سقط جنین کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 62 پست
من منظورم اونیه که بچه نمیخوان سقط میکنن میرن پیش ماما یا دکتر

باید بری پیش ماما.بهت قرص سایتوتک میده.استفاده میکنی سقط میشه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من منظورم اونیه که بچه نمیخوان سقط میکنن میرن پیش ماما یا دکتر

چرا می خوای سقط کنی نکن خیلی پشیمون می شی به دنیا بیارش شاید بزرگترین حامیت تو آینده باشه غمخوارت باشه ایشالله😍😍😍

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
غیر قانونیه.باید ادمشو پیدا کنی تو خونه اتجام نده که ممکنه تبو لرز یا خونریزیت قطع نشه خیلی خطرناکه

اره همینه منظورم

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
باید بری پیش ماما.بهت قرص سایتوتک میده.استفاده میکنی سقط میشه.

اخه رفتم دکتر قبول نکرد

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
چرا می خوای سقط کنی نکن خیلی پشیمون می شی به دنیا بیارش شاید بزرگترین حامیت تو آینده باشه غمخوارت با ...

شوهرم نمیخواد وگرنع من میخوامش میترسم بمونه خرجیشو ندع ...

دنبال دکترش بگرد.چند هفتته؟ شوهر داری؟

خب شوهرم نمیخواد بچه دوممه  اخه چجوری بگردم پیش هر کی برم میگه کار ما نیست

اول تو خونه روش های خونگیو امتحان کن که ممکنه بش اسیب برسه بعد برو سونو دکترت ممکنه بفهمه اسیب رسیده بهش و باید سقط بشه..دیوونه نشی مشت بکوبی به خودتا میزنی خودتو مربض میکنی..زعفران دم کرده بخور..رازیانه بخور.پله برو پایین بالا بیا..زود باید کاراتو بکنی چون سقط هر چی بچت بزرگ تر بشه درذش بیشتره

🥰🤱🏻

ببخشید رک می گم شوهرت بیجا می کنه خودشو نگه می داشت ینی چی خرجیشو نده وظیفشه حتما نگهش دار بعد از به دنیا اومدنش عاشقش می شه

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت

تو رو خدا چجوری دلت میاد اینکار را کنی تو رو قران اینکار را نکن بخدا یه عمر پشیمونی و عذاب وجدان میاره برات زندگیت نابود میشه بعدشم ممکن سقط نشه خدای نکرد یه بچه ناقص بیاد تو دامنت شکر خدا کن و ابدا ب اینکار فکر نکن اون یه موجوده زنده است من این اشتباه را کردم تازه دوهفته بود و واقعا بخدا قلبم درد میگیره ک چرا اینکار را کردم چرا کسی نبود راهنمایم کنه خواهرم خواهرانه بهت میگم تو را به این ماه عزیز ابدا اینکار را نکن

اول تو خونه روش های خونگیو امتحان کن که ممکنه بش اسیب برسه بعد برو سونو دکترت ممکنه بفهمه اسی ...

حیف راضی به یقط نیستم شوهرم مجبورم میکنه قربون خدا برم برا اونایی که محتاج بچن بچه نمیده برا منی که بچه دارم وضع مالیمون خوب نیست راحت داده